od Dagi77 »
Stefi,urcite bude vsetko v pohodicke :yes: budem cakat na spravicky z kontroly a drzim palce 8)b 8)b 8)b 8)b 8)b myslim,ze ti nic nepovie nato,ze si uz teraz otehotnela,proste si tehu a bude sa riesit tehu :D aj mne tak povedala doktorka na sone,ze som sice otehotnela skoro po zakroku ale to uz je jeno teraz som tehotna :D
...tak ty mas dve princeznicky a chcela by si chlapceka,dost zaujimave :lol: :lol: :lol: :wink: u mna je to dost zaujimave tiez,mame dvoch chlapcov a chcela by som dievcatko,ale samozrejme prioritou bude zdrave babatko :yes: dievcata maju krasne mena,uz mas aj pre chlapceka nejake vymyslene :wink: ja viem,ze je skoro ale napr. ja uz mam nejake tipy pre to moje babatko :wink: :wink: :wink: nas Martinko bude mat 4r v july a Adamko mal teraz v marci 2r,medzi moje zivotne priania patri aby sa surodenci mali radi,tak budem verit,ze aj ked momentalne to tak nevyzera,neskor sa budu mat radi a budu si pomahat :D
...mne to s materskoubude vychadzat este celkom dobre,stiham prejst z tejto do novej :D ale aj tak papierovacky ma neminu :?
inac ja uz mam bruso celkom fajnove V:) a tiez ma niekedy pichce v pravo,v lavo a pri pupku :wink: ale to je hadam klasika roztahovanie maternice :D