Február 2011

bábätká narodené v roku 2011
vybrali.sme.sk linkuj.cz facebook linkedin google live jaggcz addthis

Re: Február 2011

Odoslaťod Dagi77 »

Ahojte :D

opatrne otvaram februarove forum a dufam,ze sa dalsie tehulky coskoro pridaju :yes: ja mam terimn na 2.2.2011,dnes som bola na sone,drobciatku srdiecko krasne bije :D velmi sa tesim :D
Dagi77

expert

Mood: Happy

Pozvania odoslané: 0
Registrovaní priatelia: 0

Odoslaťod JankaL »

Daggi, gratulujem, super ako rýchlo to vyšlo!!! :clap: :clap: :clap: Tak sa opatruj a snáď sa vydarila babuľka. Nemohla som ragovať skôr, mala som deaktivovaný účet kvôli zmene v profile.
JankaL
pokročilý

Odoslaťod Jasmin »

Dagi, super, velmi sa s tebou tesiiiiim a prajem krasne tehulkovanie az do uspesneho konca !!!!
Inak, ak by si chcela a mala cas na pisanie, mozes sa pridat k nam s Mirkou spat do snaziliek 2010, je nas tam teraz viac tehuliek ako snaziliek, aby sme mohli spolu pokecat, kedze kazda z nas je v inom mesiaci.
Drzim palce a pekny dnik prajem...
Jasmin
expert

Odoslaťod Dagi77 »

Janka,Jasmin dakujem :yes: este ma caka vela dni k porodu ale verim,ze tento krat uz bude vsetko tak ako ma :yes:
Dagi77

expert

Odoslaťod JankaL »

Len asi tak o deväť viac ako mňa. :D
JankaL
pokročilý

Odoslaťod stefi »

Ahojte dievčatá, dagi pamätáš si ma? Písali sme si vo februári cez ss :-) ... čítala som tvoje príspevky dozadu a vytušila som, čo sa asi stalo a veľmi ma to mrzí, no zároveň ti chcem pogratulovať k úžasnej novinke a teším sa spolu s tebou a želám ti bezproblémové tehotenstvo. Zároveň sa vás chcem spýtať, či ma vezmete medzi seba, vyšli mi pozitívne testy a podľa mojich výpočtov by som mala mať termín niekedy okolo 9.2. aj keď to bude počítam skôr asi v januári, keď budem treťorodička :-)
stefi
expert

Odoslaťod Dagi77 »

Stefi,jasne ,ze si ta pamatam,to je skvela spravicka :clap: :clap: :clap: :clap: :clap: :clap: vitaaaaaaj :)b :)b :)b :)b :)b
naozaj sa velmi tesim,ze budeme spolu tehulkovat :yes: :flo: a dakujeeeeem a prajem pohodove tehu :yes: :4:

ty mas doma dievcatko a chlapceka? ako sa volaju? a vek? troska spovedam :oops:
ako sa citis?u doktora si uz bola?

Jani ved ano 9mesiacov aspon dufam,ze to bude 9 :yes:

ja sa citim fajn,zatial nic zvlasne nepocitujem okrem unavy a teraz posledne dni som uplne vypustila moju ativitu na zahrade,tak som viac unavena ako predtym :? teraz to bude u nas o nieco narocnejsie,pretoze sme Martinka stiahli zo skolky(opakujuce sa ochorenia)a ustrazit dvoch loptosov da zabrat,maju totiz obdobie,ze si velmi radi robia zle :whist:
dalsiu kontrolu mam 7.7.-dostanem tehu knizku a potomo dva tyzdne pojdem na sono.
....aby ste boli v obraze moj Dr.nerad robi sono a uz teraz v 6t som si musela vydupkat,ze nan chcem ist aj ked pouzil velmi silny argument aby ma odstrasil(mozny abort)ale po sone som ostala ovela kludnejsia a zatial som ok :D

dievcence este cosi somchcela ale musim padat k detom :D ved este bude casu na debaty :yes:

pa a krasny zvysok nedele :flo: :flo: :flo: :flo: :flo:
Dagi77

expert

Odoslaťod stefi »

Dagi ja mám doma dve dievčatá, staršia ela bude mať v auguste 5 rokov a ninka v oktobri 3. Tajne dúfam, že tentokrát to bude chlapček :-) Moje si tiež rady robia zle a mladšia pri tom neskutočne piští. Ela chodí do škôlky do konca júna no a potom si to s nimi užijem celé leto :-) Ninka nastupuje v septembri tiež a ja musím nastúpiť do práce od 1.októbra. Uvidím ako sa bude vyvíjať toto moje tehotenstvo, lebo pri predchádzajúcich som sa začala skôr otvárať, mala som rizikové a preto je možné, že v práci budem len "na papieri" a budem doma.
K lekárovi idem pravdepodobne v stredu, manžel si na ten deň vybavil voľno tak uvidím čo mi na to povie, lebo v marci som bola na zákrok, vypaľoval mi ranku na krčku maternice. Ale v podstate sa mi to pekne hojí, čo mi povedal na kontrole tak len pevne dúfam, že je všetko v najlepšom poriadku.
Cítim sa fajn, okrem toho, že sa mi prsia zväčšili na sebe nič iné nepozorujem. Unavená nie som, ani zle mi nebýva. Sem tam ma pobolieva v bruchu dole.
Tak sa opatrujte a prajem pekný zvyšok víkendu :-)
stefi
expert

Odoslaťod Dagi77 »

Stefi,urcite bude vsetko v pohodicke :yes: budem cakat na spravicky z kontroly a drzim palce 8)b 8)b 8)b 8)b 8)b myslim,ze ti nic nepovie nato,ze si uz teraz otehotnela,proste si tehu a bude sa riesit tehu :D aj mne tak povedala doktorka na sone,ze som sice otehotnela skoro po zakroku ale to uz je jeno teraz som tehotna :D

...tak ty mas dve princeznicky a chcela by si chlapceka,dost zaujimave :lol: :lol: :lol: :wink: u mna je to dost zaujimave tiez,mame dvoch chlapcov a chcela by som dievcatko,ale samozrejme prioritou bude zdrave babatko :yes: dievcata maju krasne mena,uz mas aj pre chlapceka nejake vymyslene :wink: ja viem,ze je skoro ale napr. ja uz mam nejake tipy pre to moje babatko :wink: :wink: :wink: nas Martinko bude mat 4r v july a Adamko mal teraz v marci 2r,medzi moje zivotne priania patri aby sa surodenci mali radi,tak budem verit,ze aj ked momentalne to tak nevyzera,neskor sa budu mat radi a budu si pomahat :D

...mne to s materskoubude vychadzat este celkom dobre,stiham prejst z tejto do novej :D ale aj tak papierovacky ma neminu :?

inac ja uz mam bruso celkom fajnove V:) a tiez ma niekedy pichce v pravo,v lavo a pri pupku :wink: ale to je hadam klasika roztahovanie maternice :D
Dagi77

expert

Ďalšia

vybrali.sme.sk linkuj.cz facebook linkedin google live jaggcz addthis

Naspäť na 2011

Kto je prítomný

Užívatelia prezerajúci si toto fórum: Žiadny registrovaný používateľ a 0 hostí.