od mimad »
Sofia- díky, pekáreň mám doma, na tej fičíme, ak nie chlebík, tak mi robí cesto na celozrnné rožky a tie decká milujú, skôr som rozmýšľala nad tým jogurtovačom, lebo som niekde čítala, že ovocie sa s jogurtom nemá miešať, že to zbytočne zaťažuje tráviaci systém a druhá vec, moja dcérka zje len čísté jogurty, tak okrem zloženia čítam, či sa tam nachádza aj nejaký hutný obsah..... takže som myslela, že 1 dávka až 2 do týždňa, tuším 9 malých pohárikov sa dá u nás zjesť a vidí sa mi to zdravšie. Akciviu moc nechce, skôr by som to doma inak dochutila, tiež ten med a pod.
Elen - a ako to presne funguje, nechce sa mi hľadať na nete návody, lebo niekde ponúkajú aj nejaké štartovacie balenie bidi baktérií, ale na tom by som až tak netrvala, a koľko to približne vyjde finančne, stačí hrubý odhad. Lebo keď som kupovala domácu pekáreň , tak som čítala všeličo, aj to, že chclieb z nej stojí cca 25,-, mne sa za takú cenu ešte upiecť nepodarilo. :wink: však keď len zrátam prísady a všetky špécie, čo ten chlebík urobia lepším a zdravším.....