od zulu »
Ahojte,
aj my prajeme Aďkovi, Táničke a Tisim všetko najlepsie. A taktiež aj všetkým oslávencom, ktorí mali meniny alebo narodeniny v poslednej dobe, počas ktorej som sa neozvala. :oops: My sa máme celkom dobre, dievčatá sú zdravé, spokojné, len ja akosi nič nestíham. To odsávanie mlieka mi zaberá dosť veľa času, vpodstate odsávam, keď Maťka spí a potom sa snažím venovať Lucke. A ani neviem ako a je zrazu večer. Lucka ešte nechodí do škôlky, lebo za dva týždne ideme na svadbu, bude prvá družička, a bojím sa, že by ochorela. Tak som sa rozhodla ju dať do škôlky až po svadbe. Do škôlky sa zase veľmi teší, už je to zase tá stará Lucka, chýbajú jej deti aj pani učiteľky. Tak snáď ju to dovtedy neprejde. :roll: Maťka je už podarená, napodobňuje Lucku, napr. sa naučila vrčať, pískať a pod. Štvornožkovanie ju zatiaľ nebaví, skôr sa pokúša chodiť, samozrejme jej to ešte nejde. Tak ju to hnevá. V nedeľu sme mali oslavu Maťkiných menín, tak pripájam nejaké fotky. Zatiaľ končím, Lucka zase niečo potrebuje.
- Prílohy
-
Dievcata.JPG
- (49.58 KiB) Stiahnutá 4444 krát
-
Nase slniecko.JPG
- Maťka dostala frajerske čižmičky
- (54.53 KiB) Stiahnutá 4446 krát