Re: Manzelky kamionistov

Partnerské vzťahy. Príchodom a výchovou detí sú posilňované alebo nabúravané. Deti túžobne očakávame alebo prijímame už neplánované...
vybrali.sme.sk linkuj.cz facebook linkedin google live jaggcz addthis

Odoslaťod andraska »

nuz ja na mesiace prec. kym sme boli sami bez dietata nevnimala som to az tak tragicky som aktivna zena ,ale ako nahle sa narodil maly bolo to tazke....zazila som velmi tazke chvile...sama s dietatom v zlom zdravotnom stave...maly je taky urevany od porodnice, nevyspata slaba po cisarskom, sama s dietatom na dva mesiace bez pomoci ....zlozita situacia snazila som sa ako som najlepsie vedela....toto nieje ferova hra a vziadnom pripade nieje ferova voci vam ako vacsine ktora ostavate doma..... pretoze cela starostlivost , o dieta , domacnost , teraz aj praca , a ine vybavovacky nepockaju....su na mne...
Naposledy upravil andraska dňa , celkovo upravené 1 krát.
andraska

Pozvania odoslané: 0
Registrovaní priatelia: 0

Odoslaťod andraska »

Anonymous píše:Ahojte
Ja sa divim, ze su tu vobec reci o dovere.
Jasne ze kazdej z nas to napadne, taky dablik pokusitel.
aj ked moj poloviciak siel na tuto pracu aj mne to napadlo, ale len ako myslienka.
Naozaj ak ide o neveru, tak ako napisala Alexa, moze si odskocit aj ku susedke.
Skvor by som zvazila, ci ste natolko zohrani, ze budete vediet fungovat s takymi odmlkami a ci ty zvladnes sama doma situaciu.
Je to naozaj narocne, ked prides na to, ze nemozes zavolat a manzel pribehne, hned ako to potrebujeme, ale niekedy az o par tyzdnov....
Drzim palce, ak sa tak uz rozhodnete, tak nech je financne vylepsenie pozitivom a nech je vyhodou nad odlucenim a aby ste to zvladli....niekedy sa financne naozaj neda, ale treba zvazit ze to naozaj nebude robit vecne... :-)
Dominika.
andraska

Odoslaťod andraska »

je to tak ako pises mne manzel pride az po niekolkych mesiacoch teraz po piatich a naozaj je to narocne a treba si zvazit ci to stoji zato....a ci to vydrzite...ja sa naozaj snazim ale je to strasne.... a napokon viem ze ekonomicka situacia nuti aby rodiny takto zili ,ale neverte ze je to docasu.....my tak zijeme uz 10rokov....stoji nas to vela odriekania az prilis vela..... a napokon sa stane ze dieta povie mama ved rodina sme my dvaja ty a ja....:-))tohoto som sa nechcela dozit , ale maly uz nieje az take babatko bude mat styry a opat mu otec nezablahozela....:-(v tento den...lebo nebude doma...keby ze je ina volba menila by som....velmi ho lubim vyhovujeme si povahovo aj inak ,ale jeho pracu by som menila....nieje jedbnoduche vyskocit z rozbehnuteho vlaku....
andraska

Odoslaťod Jenkka »

Baby kamionistky kde ste sa stratili :?: :?: :?: :roll: :D :D :D :D
Jenkka
expert

Odoslaťod Libuštek »

sedíme pri PC a čakáme na manželov :lol: :lol: :lol:
Libuštek
expert

Mood: Cool

Odoslaťod alexik »

Libuštek píše:sedíme pri PC a čakáme na manželov :lol: :lol: :lol:

:lol: :lol: veru tak
alexik
expert

Obrázky: 3

Odoslaťod timejka »

tak aj ja patrim medzi vas :!: :D a len v dobrom tie reci ustipacne sa mi absolutne nepacia :!: moj manzel z ktorym zijem 15 rokov a kamionistom je presne tolko isto.mame pekne manzelstvo a mozem kludne hovorit o dovere.
nie vsetci su na jedno kopyto su aj taky ktory ziju len pre rodinu a vidia len ju.dalo by sa o tom strasne vela pisat.
timejka
expert

Odoslaťod Jenkka »

alexik píše:
Libuštek píše:sedíme pri PC a čakáme na manželov :lol: :lol: :lol:

:lol: :lol: veru tak

A co dockali ste sa :?: :?: :?: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :wink:
Jenkka
expert

Odoslaťod Libuštek »

Ninive - tak takých kamionistov je veľa. môj ževraj o mne tiež všade rozpráva a o našich deťoch. chvalabohu chodí teraz tak na 4-5 dní preč a cez víkend je toma. ale zažila som už aj 5týždnové odlúčenie, ked mal náš Robko 1 rok. to bola sila. teraz máme druhé dieťatko a ked príde manžel domov, prvá cesta je k nej, potom k synovi a potom ku mne. Je to strašne zlaté. chýbame mu, ale peniazky treba, tak sa má chudák čo obracať.
Libuštek
expert

Mood: Cool

Ďalšia

vybrali.sme.sk linkuj.cz facebook linkedin google live jaggcz addthis

Naspäť na Partneri

Kto je prítomný

Užívatelia prezerajúci si toto fórum: Žiadny registrovaný používateľ a 0 hostí.