Ahojte babenky,
no je to super vas citat,tak mala mi zaspala a nasla som si casik,mam pocit,ze posledne dva dni sa to lepsi s mojou unavou,ale natahuje ma furt,hlavne vecer,verim ze to prejdeee..
Jeee,vitam nove tehulky a fazulky,gratulujeeeem a opatrujte sa! Veru dobre padne si pokecat,este ze sme sa tu nasli vsetky ,vzdavampoctu tomu,kto tuto diskusiu zalozil ;-)
Adena,hihih som sa nasmiala,tak ma to potesilo,to je super,ze si to tak preskocila hihhihi supeeer!!!
Macka, aj ja sombola tehulka v lete,a mala som len jedny tehu saty a inak som nosila hocco veru...mala sa narodila sice v decembri,ale posledne tri mesiace som prelezala,tak len jedny gate mam na traky,no al evcera som zistila pri upratovani skrine,ze uz mi je vsetko normalne uzke ;-( a to sompribrala len 1 kg,ale mam hrozne nafucane brusko..ale kedze chodim na super stranocku
www.mimibazar.sk,odtial nakupujem aj malej,tak som tam objavila super tehu gate za 350 a aj tricenka,tak sa na ne tesiiiiiiiiiiiiiiiiiiim,vzdy som bola s tovarom spokojna,veci jak novucke a lacne,ved to neva,ze su po niekom,ked neni vela koruniek,clovek za malo vela nakupy,tak nakuknite,keby ste chceli ;-)
Kocenky,s tym alkoholom si nerobte starosti,no to clovek nikdy dopredu nevie,kedy uz je fazulka,ved to nebolo schvalne,a tak malo neuskodi,nebojkajte sa,ja tiez nepijem jak je rok dlho a zrovna ked uz bola fazulka a nevedela som o tom,tiez sme oslavovali a dala som si vinko aj fernet;-( ale verim,ze vsetko bude ok...
Co sa tyka cinskeho horoskopu,tak moc mu neverim,podla neho som mala mat chlapa ;-) a mame princeznu,a teraz mi znova vychadza chlapec,tak neviem..ale chute mam jak predtym pri livinke,na bryndzu,mliecne vyrobky,kazdy den si robim meltu alebo kakao,vcera som si robila krupicnu kasu,sa smejem ake mam chute ;-) zvasca na sladke ;-) tak uvidime co to bude,neviem sa dockat!!
No co sa tyka mien,mala som problem pri prvom tehulkovani vybrat chlapcenske meno,ani teraz neviem,musim posnorit!
Ideme sa s fazulkou napapkat,tak nech sa vam dari,pekne papkajte aj vy,oddychnite kedy sa da,nech uz ste z prace doma a ak mate deticky,nech vam daju troska vydychnut,aj ja to idem vyuzit,zakial to moje sidielko buvka,papapa cmuk