Tess, vyhodou (teda podla mna) pecenia si chlebika doma je to, ze vies co tam das a vlastne das si tam co chces. Mas cerstvy chlebik kedy chces.
A praveze robota je s tym minimalna. Suroviny na chlebik vykydas do pekarne (najskor tekutina - voda, alebo mlieko, potom muka, sol, cukor a nakonniec drozdie - susene, alebo cerstve, pevne prisady ako semiacka a tak je lepsie pridat po zapipani, aby sa velmi nerozdrvili pri dlhom miesani), zapnes program, velkost, farbu chlebika a potom len po cca 2-3 hodinkach vyberies upeceny chlebik :)
Ja pecivo vo vacsine aj tak kupujem :oops: , ale peciem si aj domka. Pekaren mam rok, dostala som ju na meniny a som rada, ze ju mam. Da sa v nej aj urobit napr. len cesto a potom z neho mozes piect buchty, alebo vselico kysnute. Vlastne tiez das len suroviny a vyberies hotove vykysnute cesto. A takisto mam program aj na marmeladu - das stavu, cukor a gelfix a potom mas lekvarik :). Ale to som este nerobila, ani cesto kysnute, z neho som este nikdy nepiekla.
Ja mam pekaren Eta Siesta.
[ img ]