Martinka blahozelame k Jakubkovi. Drzime palce nech vam rastie len do krasy. :wink:
A kde byvas? Stretnut sa mozme. JA byvam, na juhu.
S takym drobcekom mozes chodit zatial len na prechadzky - asi zamocky park a ked trosku podrastie, tak ako KAtka pisala. Kutik v Pluse, Centrim volneho casu - tam sa mozte ist len pohrat do herne, inak je tam vzdy aj vytvarna aktivita. Byvalo to vo stvrtok 10,00 - 12,00.. Tento rok som to este neokukla. No a MC to je v tych istych priestoroch a tam sa da tiez pekne pohrat. Ale to je uz lepsie ked maly bude aspon stvornozkovat. Tak ked to zhrniem, napisala som ti to co Katka:lol: :lol:
Veru Lubka uz by sme mohli zase zorganizovat nejake stretko, lebo uz sme si dlho nemali ziadne. Ve dsa dako dohodneme aj s novymi maminami.
Katka inak vitaj. Pisala si, ze odchadzate? Alebo som volako zle citala. Ako bolo?
Veronika ja mam Misku v MS na Bystrickej na juhu, a hlavne pre to ze to mam za rohom. Inak ti ja neviem poradit, lebo sme tu len rok. :?
Dnes Miska v skolke dobre - neplakala, iba pri mne v satni. A Filipko ju obcas hlada. :wink: