Umelé mliečka

Horúce, aktuálne témy, veci, ktoré Vás rozčuľujú , iritujú a iné problémy...
vybrali.sme.sk linkuj.cz facebook linkedin google live jaggcz addthis

Re: Umelé mliečka

Odoslaťod mmonika »

tak tak , moje prve dieta pilo len materske a potom dlho ziadne ine , druhe malo reflux a kym sme nasli mlieko ,ktore aspon obcas vypije /bolo to take huste ako kolomaz / ,a potom aj tak sme boli v stvrtom mesiaci na tuhej strave ,lebo ziadne nepil vzdy ,takze skusat a dufat ze take existuje , inak teraz ma 13 a pije cerstve plnotucne a chuti mu , trvalo to 13 rokov ,ykm nejake zacal pit ale dockali sme sa :D , niekedy treba trpezlivo cakat dlhe roky
mmonika

pracujem

expert

Mood: Cool

Pozvania odoslané: 0
Registrovaní priatelia: 0

Odoslaťod zmok »

Moj syn pil po prvom roku, ked som ho odstavila, francuzske mlieko (France Lait ci tak nejako sa volalo), neskor pil aj Sunar a Hami, tie mu chutili najviac. V cca dvoch rokoch postupne presiel na plnotucne kravske, najprv z automatu, teraz uz aj krabicove - to pije doteraz (ma 6 rokov).
zmok

expert

Odoslaťod Martina O. »

my sme mali pri oboch detoch cca od 5. mesiaca hypoalergennu bebu... take mi poradila doktorka, tak som take kupila a nikdy sme nemali problem, ze by im to nechutilo alebo nerobilo dobre na brusko. pili to tusim do 2 rokov a potom sme presli na obycajne krabicove plnotucne.
Martina O.
začiatočník

Odoslaťod corky »

dcera mala BEBA, syn Nutrilon ... ten Nutrilon sa mi zdal lepší
corky

I choose to be happy...

expert

Odoslaťod Nattalli »

Sestra dávala syncekovi na reflux mliecko od hipp, tiez bolo take hustejsie a potom presli na klasicke a uz teraz pije normalne krabicove, kedze uz je vacsi
Nattalli

Odoslaťod mmonika »

Sona001 píše:mmonika no pekne teda 13 rokov čakať :D a čo to bolo za mliečko? Skúšať budeme a asi budeme potrebovať niečo na citlivejšie bruško no uvidíme lebo tiež sme vyberavý. Zmok my zvykneme doma piť to z automatu,takže potom keď budeme väčší tak asi budem dávať to, ak nám nezrušia automat :D

to bolo antirefluxne ono je take huste , lebo tieto deti riedke pit nevedia a este musela byt dierka len ta najmensia cajova , ked dostal mliecny cumel tak tieklo rychlo a zada nic , my sme si uzili kym nieco vypil , z prsa len na jednej strane zvyislo ked som pri tom pochodovala po obyvacke a raz v noci / to bol asi ochrapany/ , v mesiaci nemal ani porodnu vahu :scared:
mmonika

pracujem

expert

Mood: Cool

Odoslaťod autumn11 »

my sme prešli viacerými mliečkami. Začali sme Nutrilonom Comfort kôli zácpe. Potom sme prešli na Sunar a teraz pijeme Amilk Bifido. To nám sadlo zatiaľ najlepšie, lebo synovi upravilo kako. Ale čo sa týka chuti, tak on vypil všetky bez problémov. Viem, že niektoré detičky s tým majú problém.
autumn11

Ďalšia

vybrali.sme.sk linkuj.cz facebook linkedin google live jaggcz addthis

Naspäť na Čo nás páli...

Kto je prítomný

Užívatelia prezerajúci si toto fórum: Žiadny registrovaný používateľ a 0 hostí.