August 2013

bábätká narodené v roku 2013
vybrali.sme.sk linkuj.cz facebook linkedin google live jaggcz addthis

Re: August 2013

Odoslaťod jajka »

Haló, haló, číta to tu niekto? Ja som si dnes nasla 2 ciarky, ak by vsetko vyslo, termin 2.8.2013.
jajka
expert

Obrázky: 2

Pozvania odoslané: 0
Registrovaní priatelia: 0

Odoslaťod mamina73 »

jajka píše:Haló, haló, číta to tu niekto? Ja som si dnes nasla 2 ciarky, ak by vsetko vyslo, termin 2.8.2013.

ahooj jajka
ja som sem nakukla po 100 rokoch a hned mi tvoja správička padla do oka :-) . potichučky gratulujem, možno si ma pamätáš, my sme boli spolu v inej téme... a verím, že to dotiahnete do víťazného bábätkovského konca :wink: . Prajem krásne bezproblémové tehuľkovanie :-) .
mamina73

šťastná dvojmamina

začiatočník

Mood: Cool
Obrázky: 0

Odoslaťod jajka »

ahoj mamina73, dakujem pekne, je tu akosi mlkvo. Ale je dost skoro na oznamenia, takze kazdy este asi potichucky nakuka a nepise :D
jajka
expert

Odoslaťod zeminka »

Ahojte,
aj ja sa k vam baby pridavam, ja som si nasla tiez dve ciarky,aj ked ta druha bola este slabucka,
no to preto,ze je to asi skoro.no spravim si o tyzden dalsi testik a potom to uz bude hadam svietit :D
bude to moje prve dietatko, takze ma caka krasne zivotne obdobie plne ocakavani.. :dudel: :)
zeminka

Odoslaťod jajka »

ahoj Zeminka,
a ako ti vychadza termin? Mas uz nejake priznaky?
jajka
expert

Odoslaťod zeminka »

ahoj Jajka,
no pobolieva ma brucho kazdy den,take nieco ako pred menzesom, a sem tam mam mensie zavraty,no ostatne priznaky este asi len pridu V:)
a ako som zacala tusit,ze asi budem v tom? meriam si bazalnu teplotu, podla STM metody, a tie vysoke teploty sa mi nejak nezdali :no:
termin som si vypocitala na 18.augusta, takze horuce horuce leto :)
dufam,ze to vsetky "augustovky" zvladneme.. :) :) :)
zeminka

Odoslaťod jajka »

Ahoj Zeminka,
mna tiez stale pobolieva podbruško ako pred MS, ale dufam, ze uz nedorazi. Posledne 2 dni sa mi aj dost zvacsili prsia a zacinam ich mat citlive, tak sa z toho vytesujem. Pred 3 rokmi som mala totiz MA v 10tt, vtedy som ziadne priznaky nemala a tesila som sa ake pekne tehotenstvo to bude bez toho, ze by mi bolo zle (prve tehu mi bolo hrozne zle, mala som vsetky priznaky sveta :D )
Ja tiez este testujem a kontrolujem ciarku, ci tmavne.
K doktorovi sa chystam v 7. tyzdni, dufam, ze bude srdiecko. Prave sa idem objednat.
jajka
expert

Odoslaťod jajka »

Zeminka-tak ja sa lúčim, čiarka na teste včera zbledla a dnes už žiadna nebola. Teba nech sa Vám darí čo najlepšie, prajem krásne tehulkovanie a zdravučké bábätko :wink:
jajka
expert

Ďalšia

vybrali.sme.sk linkuj.cz facebook linkedin google live jaggcz addthis

Naspäť na 2013

Kto je prítomný

Užívatelia prezerajúci si toto fórum: Žiadny registrovaný používateľ a 0 hostí.