jajka píše:Haló, haló, číta to tu niekto? Ja som si dnes nasla 2 ciarky, ak by vsetko vyslo, termin 2.8.2013.
ahooj jajka ja som sem nakukla po 100 rokoch a hned mi tvoja správička padla do oka :-) . potichučky gratulujem, možno si ma pamätáš, my sme boli spolu v inej téme... a verím, že to dotiahnete do víťazného bábätkovského konca :wink: . Prajem krásne bezproblémové tehuľkovanie :-) .
Ahojte, aj ja sa k vam baby pridavam, ja som si nasla tiez dve ciarky,aj ked ta druha bola este slabucka, no to preto,ze je to asi skoro.no spravim si o tyzden dalsi testik a potom to uz bude hadam svietit :D bude to moje prve dietatko, takze ma caka krasne zivotne obdobie plne ocakavani.. :dudel: :)
ahoj Jajka, no pobolieva ma brucho kazdy den,take nieco ako pred menzesom, a sem tam mam mensie zavraty,no ostatne priznaky este asi len pridu V:) a ako som zacala tusit,ze asi budem v tom? meriam si bazalnu teplotu, podla STM metody, a tie vysoke teploty sa mi nejak nezdali :no: termin som si vypocitala na 18.augusta, takze horuce horuce leto :) dufam,ze to vsetky "augustovky" zvladneme.. :) :) :)
Ahoj Zeminka, mna tiez stale pobolieva podbruško ako pred MS, ale dufam, ze uz nedorazi. Posledne 2 dni sa mi aj dost zvacsili prsia a zacinam ich mat citlive, tak sa z toho vytesujem. Pred 3 rokmi som mala totiz MA v 10tt, vtedy som ziadne priznaky nemala a tesila som sa ake pekne tehotenstvo to bude bez toho, ze by mi bolo zle (prve tehu mi bolo hrozne zle, mala som vsetky priznaky sveta :D ) Ja tiez este testujem a kontrolujem ciarku, ci tmavne. K doktorovi sa chystam v 7. tyzdni, dufam, ze bude srdiecko. Prave sa idem objednat.
Zeminka-tak ja sa lúčim, čiarka na teste včera zbledla a dnes už žiadna nebola. Teba nech sa Vám darí čo najlepšie, prajem krásne tehulkovanie a zdravučké bábätko :wink: