Laa-Laa píše:a ostatne mam nerezove, ja som s nimi velmi spokojna. Dostali sme ako svadobny dar jednu sadu - ale s plastovymi uskami a sklenenymi pokryvkami, take som uz nehccela :nie: dve pokryievky mi spadli a bolo po nihc (na keramicku dlazbu) a uska hnusne smrdia, ked nahodou obharaju (hlavne na malyhc hrncohc, kde aj stiseny plyn vadil.
V zivote som neumyvala hrnce octom od vodneho kamena a su pekne, aj ked je pravda, ze z umyvacky su niekedy zvnutra duhove.
Ale smaltovane - tie spred 15 rokov su nejake lepsie nez to, co vidim ako smaltovane predavat dnes.
mne sa v takychto lacnych hrncoch paradoxne najlepsie vari. na ryzu priam idealny, na polievku ako by dal. tie male pouzivam len na najmensim horaku, lebo smrad rozohriateho plastu je ozaj festovny. tolko x som ich chcela vyhodit, ale neda mi to.
mam dva zwillingy, su dobre na rychle uvarenie mäsa, ale pouzivam ich minimalne, lebo by podla navodu nemali byt na ohni, pokial nemaju zaliate dno. ked prazim cibulu do zakladu, tak sa mi to nechce robit na teflonke...
smaltovany mam jeden - vyuzivam minimalne. jaj a mäso na stave najradsej robim v hrnci od svokri, ktory nam kupila v sekaci :whist: .
trencanka link na liatinovy hrniec je uzasny, ale ked si prepocitam pomer peceni a cenu hrnca vychadza mi to asi ta, ze by nas neuzivil a tak si pockam, hadam zdedim mamin, ktora ma jeden este z cias sociku a ozaj vyzera vecny a tazky :oi .