- Paže: 35,00cm
- Prsia: 97,00cm
- Brucho: 93,00cm
- Boky: 108,00cm
- Stehna: 65,00cm
- Lýtka: 38,00cm
- Výška: 165,00cm
- Hmotnosť: 74,00kg
marietta píše:teším sa z mojich prvých malých úspechov:
- zredukovala som sladké vody (z 1,5l na 3dcl/deň)
- obmedzila som plnotučné mlieko (z 1l na 3-4 dcl do cara/kávy)
- zrušila som nočné a celkové pojedanie mastných slaností
- nechýbajú mi sladkosti, ak - tak mi stačí 1 drobnosť denne (minikeksík ku káve, 1 malá čokogulička)
- začala som viac spávať
- jem 5x denne, zmenšujem porcie
- zaradila som aspoň jeden jogurt denne
- 1x týž. plávam ca. 40-45 min.
môj najväčší úspech je, že sa z toho všetkého teším, už nie som v depke z váhy (lebo viem, že smerujem k zmene) ani zo samotných zmien v životospráve, nemám pocit, že by mi niečo chýbalo, neľutujem sa, že som chúďatko, nejako ma tie zmeny asi dopujú endorfínom 8s:
marietta píše:
môj najväčší úspech je, že sa z toho všetkého teším, už nie som v depke z váhy (lebo viem, že smerujem k zmene) ani zo samotných zmien v životospráve, nemám pocit, že by mi niečo chýbalo, neľutujem sa, že som chúďatko, nejako ma tie zmeny asi dopujú endorfínom 8s:
Happiness is not a state to arrive at, but a manner of traveling. ~Margaret Lee Runbeck
marietta píše:dievčatá ďakujem za podporu, víkend bol náročný - 2 veľké slávnosti, nenašla som si čas na cvičenie, ale prvá bola aj s tancovačkou, tak som sa takmer do rána snažila vyskákať čo som zjedla, aj pri jedle sa mi podarilo ovládať, zjedla som prioritne oblohu s mäsom a prílohu iba časť, koláčik len malinký ovocný a od polnoci žiadne jedlo, len minerálka a tanec, nedeľa bola sedacia oslava, ale namiesto prílohy som zjedla len kompót k mäsu a koláčik tiež len symbolicky, a cestou domov som aspoň skôr vystúpila a prešla sa kúsok pešo, dúfam, že to nezmárnilo moju celotýždennú snahu, ale teším sa, že to nezlomilo moju vôľu a vždy som hľadala ako to celé zvládnuť čo najlepšie
Užívatelia prezerajúci si toto fórum: Žiadny registrovaný používateľ a 0 hostí.