Mia27, výbava pre bábätko :) :
http://www.babetko.sk/user/view_page.php?page_id=19061
Mia, mne budú brať krv v 30.týždni - ale neviem, na čo presne.
Bari, to ma mrzí, že takéto štrapácie máte doma :( . Veru, nájdi si nejakú pomocnú silu, to ti stojí za to. Ja tiež uvažujem, že si dám tak o mesiac umyť okná. S mužom máme toho dosť aj bez domácich prác, takže aspoň raz za čas si takto dať vypomôcť nezaškodí. No dobre, priznávam, že som aj trošku lenivá :oops: 8)
Holky, čo je teda lepšie si vziať do pôrodnice - overal alebo zavinovačku na prevoz bábätka domov? Mne sa aj overal nezdá zlý a potom do fusaku.
Ja sa tej epidurálky akosi stále bojím kvôli možným vedľajším účinkom - bolesť hlavy a chrbtice po pôrode, ak sa pri jej zavádzaní čosi pošramotí - ja sa buď pohnem, alebo anesteziológ to neurobí na 100%, ale na druhej strane ma to aj láka.
O tej odsávačke na vysavač som už počula tiež. Je to vraj veľmi dobré. Ja som si kúpila v lekárni takú - je to malá nádobka, z kt. idú dve hadičky. Jednu pre bábätku, druhá pre mňa do úst. Soplík vlastne vysaje rodič a zostane zachytený v tej nádobke. Kamoška to má a je veľmi spokojná. Tie mechanické (stláčacie) sú úplne slabé. Zbytočné.
Vladka, určite máš ešte kopu času na nákup výbavičky, ja to robím preto, lebo ma to veľmi baví a z každej kúpenej veci mám nesmiernu radosť a vždy si predstavím, ako v čom bude to naše malé vyzerať, alebo ako mu budem česať vlásky (keď som kupovala kefku) a tak :D .