kohutiarova@redakcia píše:Dnes som sa dočítala zaujímavé veci v novinách: čo decká môžu a nemôžu nosiť do školy. Normálne veda: ešte tak chápem tie výstrihy a krátke sukne, sčasti aj to maľovanie sa, ale napríklad tá požiadavka na chlapcov mať zahalený celý trup mi príde smiešnozvláštna. Dcéra má tiež taký nejaký kódex, našťastie im siahli len na krátke sukne a na ramienkové tričká. Zaujímalo by ma, ako je to u vás, čo máte pubertiakov - majú nejaký ten dress kode a iné "nedovolenosti"? Ako to znášajú, rešpektujú či porušujú? Čo si o tom myslíte vy?
Luck is probability taken personally
Luck is probability taken personally
slniecko píše:Asi mas to stastie, ze nemas doma ziaden buduci hiphopovy talent :drop: ...minule leta som v BA mala pocit, ze radsej si nechcem ani v eline sadnut, kvoli tomu "vyhladu"...
Happiness is not a state to arrive at, but a manner of traveling. ~Margaret Lee Runbeck
kohutiarova@redakcia píše:Chlapom? Babám áno, ale o chalanoch neviem, teda... aspoň moji stále nosia gate poctivo v páse. Vrátane pubiša.
I choose to be happy...
Ešte nikdy mi stabilita a istoty nezneli tak vulgárne (P. Hardoš)
corky píše:kohutiarova@redakcia píše:Chlapom? Babám áno, ale o chalanoch neviem, teda... aspoň moji stále nosia gate poctivo v páse. Vrátane pubiša.
veru aj chalani, po novom nosia akési bedrovky, trčí z toho polka slipov :rolll:
Nehovor Bohu o tom, aký veľký je tvoj problém. Hovor svojmu problému o tom, aký veľký je tvoj Boh.
Užívatelia prezerajúci si toto fórum: Žiadny registrovaný používateľ a 0 hostí.