od linaa »
ja teraz jeden mam :yes: co robite v takych chvilach, ako sa toho zbavit a prepnut mozog do normalu? volala mi kamoska, ze videla mojho muza v auparku s nejakou blondinou, to treba pocut ten chichot v jej hlase - "a kam siel taky nahodeny? a nemali ste ist dnes spolu na party? a on sa s nou bavil tak v pohode ako so mnou, vies, tak sa smial, ona sa usmievala, taka mladucka blondinka..asi len kolegyna.." jasne, ze nejaka kolegyna, jasne, ze o nic nejde, nesla som na party, lebo sa mi nechcelo, isiel sam, jasne, ze nie uplne sam a takych mladuckych blondiek tam su desiatky a je to ok, ale aj tak mi zasiala do hlavy tolko nervozity, ze uz pol hodinu miesto vesania pradla cpem do seba ryzu :? naco su cloveku taketo zdielne kamosky, ved mne je jedno, kde je moj muz cele dni a s kym, naco mam o tom mat spionazne referencie? teraz tu budem do tretej v noci cakat so stupidnou otazkou ako bolo, kto tam bol vsetko, co sa dialo a naco bol v auparku a kto bola ta krasa vysmataa....jak nejaka ziarliva chudera...boooze, rychlo sa tej nervozity musim zbavit, len ako? baby, dajte recepty :yes: