Maira píše:toť pred dvoma dňami som v rádiu počula, že vraj podľa výskumu je to najlepší recept na šťastné manželstvo... 8)b
pochovať sa vedľa seba? :whist:
tak to verím :yes:
Maira píše:toť pred dvoma dňami som v rádiu počula, že vraj podľa výskumu je to najlepší recept na šťastné manželstvo... 8)b
Happiness is not a state to arrive at, but a manner of traveling. ~Margaret Lee Runbeck
nic sa mi nechce....
Happiness is not a state to arrive at, but a manner of traveling. ~Margaret Lee Runbeck
Elena. píše:LIBERTAS píše:musím to vytiahnuť, lebo dnes mi to zišlo na um....taká malichernosť, ale nechápem, prečo sa ľudia, dajú pochovať do jedného hrobu, ak sa počas života nedelili o postel...sorry, že som morbídna :D
no asi preto lebo potom uz chlap nechrape :lool:
alenka76 píše:Elena. píše:LIBERTAS píše:musím to vytiahnuť, lebo dnes mi to zišlo na um....taká malichernosť, ale nechápem, prečo sa ľudia, dajú pochovať do jedného hrobu, ak sa počas života nedelili o postel...sorry, že som morbídna :D
no asi preto lebo potom uz chlap nechrape :lool:
...tak toto je hlod tyzdna! :whist: :mrgreen:
esteze sa chceme spopolnit :whist: :whist:
Luck is probability taken personally
LIBERTAS píše:marlene, čím ťa ten tvoj práve nasral? :mrgreen:
nic sa mi nechce....
kozicnik píše:To je sranda kolko nas tu je, co spime oddelene. My tiez, nabehli sme na to po narodeni prvej dcerky, ktora bola hlucny nespavec, a mm je tiez, tak sa v kuse navzajom budili a mm musel vtedy este aj vstavat o pol 6tej rano, co bol des. Odvtedy sme si na vlastne izby zvykli a naramne nam to vyhovuje. Potom sa kazdy cuduje, ked k nam pride a my v 4 izbovom byte vsade postele:) V mojej a muzovej izbe mame dvojpostele, aby sme sa mohli aj viaceri tam spratat, a u starsej dcerky je poschodova este z cias, ked sme mali v dvojizbaku menej miesta. Takze sme taka noclaharen:)
Užívatelia prezerajúci si toto fórum: Žiadny registrovaný používateľ a 0 hostí.