vacanze píše:alenka76 píše:...oddelene ;)x ....spavame oddelene-a mne sa to na cudo sveta aj paci...."jeho"postel pouzivame len na radost...a moju...no spavam-ak sa da to takto nazvat teraz pri dcere....takze na starost :whist: ....
neviem aj sa mi pozdava nepocuvat nocne chrapotanie.....stavanie ...a ak zakopne -hresenie :G ...
zatial nemam sice na ruziach ustlane-ale myslim ked dcerka zacne normalne spavat-tak aj "vona bude" :)) :whist: ..a ostanem nikde mimo radostnej postele :D
fakt? cize "odrobis" a ides do svojej? :lol: :) a manžel co na to? tiez mu to tak vyhovuje? nerýpem, (vies, ze Ta :fl: :) ) len ma to zaujima toto :blink: :yes: takze mala odmieta vlastnu postielku :(
alenka76 píše:vacanze píše:alenka76 píše:...oddelene ;)x ....spavame oddelene-a mne sa to na cudo sveta aj paci...."jeho"postel pouzivame len na radost...a moju...no spavam-ak sa da to takto nazvat teraz pri dcere....takze na starost :whist: ....
neviem aj sa mi pozdava nepocuvat nocne chrapotanie.....stavanie ...a ak zakopne -hresenie :G ...
zatial nemam sice na ruziach ustlane-ale myslim ked dcerka zacne normalne spavat-tak aj "vona bude" :)) :whist: ..a ostanem nikde mimo radostnej postele :D
fakt? cize "odrobis" a ides do svojej? :lol: :) a manžel co na to? tiez mu to tak vyhovuje? nerýpem, (vies, ze Ta :fl: :) ) len ma to zaujima toto :blink: :yes: takze mala odmieta vlastnu postielku :(
...uz sa zas rehocem :D :D .....ty vies cloveku pomasirovat mandle :)b :fl: :fl: :fl: :wink:
...Muz sa sam vyhnal-lebo sa budil na malu.....tak od jej narodenia chcel spat sam....Minule som akurat sla pisat ze ako odmietate ...ked sa vam nechce s muzom radovat :D ...
lebo pre mna ->som uz leniva jak taka s.vi.na a nechcelo sa mi ist za nim :D :D :D ked ma akoze volal-"predstav si to klokotanie"a "mrvenie -suchorenie sa"kohutikov :mrgreen:
Lebo ked je clovek uz v posteli je to jednoduhsie-ale ked ste obaja mimo posteli-tak sa chlap snazi 8)b ....
no ano-od 7 mesiacov-jej "zahrabalo" :scared: a spava so mnou :? Fakt neviem preco,co sa porobilo-ale nechce sama spavat-teda ona nespava dobre.....ale spime spolu :drop: ...a zatial to manzelovi vyhovuje....a teda aj mne :D :wink: :wink:
Luck is probability taken personally
slniecko píše:[...Muz sa sam vyhnal-lebo sa budil na malu.....tak od jej narodenia chcel spat sam....
Tak toto keby mi chlap urobil... uz by sa asi prilis snazit nemusel...nemal preco :no:
Jasmin píše:slniecko píše:[...Muz sa sam vyhnal-lebo sa budil na malu.....tak od jej narodenia chcel spat sam....
Tak toto keby mi chlap urobil... uz by sa asi prilis snazit nemusel...nemal preco :no:
:shock: :shock: :shock:
pochopila som spravne? ak muz nevstava k detom, tak je "zly" muz? ja tak neznasam tieto moderne trendy... aby tatinkovia "ficali" ako maminky...predpokladam, ze tvoj muz chodi do prace, nie? a ty? chodila si do prace hned po porode?
I choose to be happy...
corky píše:a prečo by vstávať nemal??? :shock: :shock: :shock: Či to nie je aj jeho dieťa? A čo žena-matka aj ked nejde do práce doma nič nerobí??? Len ich vôbec netreba šetriť... lebo potom si to vôbec nevážia, nevedia, čo je to vychovať dieťa ... áno, aj s tým nočným vstávaním 5x za noc
Jasmin píše:corky píše:a prečo by vstávať nemal??? :shock: :shock: :shock: Či to nie je aj jeho dieťa? A čo žena-matka aj ked nejde do práce doma nič nerobí??? Len ich vôbec netreba šetriť... lebo potom si to vôbec nevážia, nevedia, čo je to vychovať dieťa ... áno, aj s tým nočným vstávaním 5x za noc
Ja nemam rada taketo "vydieracky" typu, "je to aj tvoje dieta, tak rob to a to...." :no: Moj muz si vazi, co robim a nemusel pritom 5x za noc vstavat k dietatu, aby to pochopil. Ale to je asi tym, ze ja si samu seba vazim a nepotrebujem uznanie od muza, ani mu nijak "otrepavat" o hlavu, ako sa doma tazko narobim. Respektujeme sa navzajom. Samozrejme, su dni, kedy som unavena, chora, mam "svoje" dni alebo sme jednoducho obaja doma....a vtedy on nema problem aj upratat, aj navarit, aj o dieta sa postarat. A robi to rad, nie preto, ze je to aj jeho dieta.
I choose to be happy...
corky píše:Chápem napr. cez týžden, ak sa dieťa extremne často budí, že manžel odíde sa vyspať vedla... ale cez víkend nevidím dôvod, prečo by aj otecko nemohol vstávať.
Užívatelia prezerajúci si toto fórum: Žiadny registrovaný používateľ a 0 hostí.