Maira píše:Sisi, tvoja mama zila so psychopatom, ona sa potrebuje utvrdit v tom, ze to je normalne. Ale nie je. Ani mu nic nehovor, len sa odstahuj inde, najdi si pracu inde a skus si najst lepsieho muza, ako tvoja mama. Takto len kopirujes jej chyby. Na tvojom mieste by som zasla aj za psychologom, aby ti pomohol dostat sa zo zabehanych vzorcov z minulosti, aby si o pol roka nenatrafila zase na psychopata. Je mi luto, ze to takto musim povedat, ale zastavam nazor, ze rodicia su nam stale prikladom - bud ako zit, ako sa od nich inspirovat alebo ako nezit, ako zili oni, ako neopakovat ich chyby. To je to hlavne, co si od rodicov mame v dospelosti zobrat. Drzim palce.
Ach, Sisi, po tom, čo si teraz napísala, musím súhlasiť s tým, čo píše Maira. Žila si v rodine tyrana, nie, nie sú všetci chlapi takí :no: :no: , to mi môžeš veriť. Nespadni do toho istého klepca ako tvoja mama, nedovoľ, aby sa zopakoval ten nešťastný vzorec správania tvojich rodičov :no: :no: , mama ti dobre radí v tom, aby si do tej Bratislavy išla :yes: :yes: . Ver si, veď si mladá, krásna, vzdelaná :yes: :yes:, všetko krásne máš pred sebou :)b :)b :4: :4: :4: . Ale nie po boku takého chlapa :no: :no: .