od dene »
8)b tak-tak Kati, som rada, že sa ti to podarilo! Vždy je to o tom, že žena musí zo všetkých síl na sebe makať a byť o krok pred tým sviniarom... ale, keď sa to podarí, je to pocit na nezaplatenie... Mám kamošku, ktorej trvá už 5 rokov vymaňovať sa z područia takého psychopata...nechala sa 15 rokov týrať len za to, že je veriaca a mala svadbu v kostole...dobrá duša, láska až za hrob, odpúšťanie, v dobrom aj v zlom....bla-bla-bla...dnes má zo syna rovnakého psychopata ako mala manžela, vyhráža sa jej psychicky aj fyzicky....dcéra ju psychicky vydiera... zničené 3 životy... smutnééé... kto za to môže? 5 rokov jej dohováram..ja aj kopec kamarátok...ešte vždy je schopná kvôli nemu plakať... a to mala doma týranie najhrubšieho zrna....vždy keˇmi zavolá a sama povie niečo, čo som jej už pred 5 rokmi prízvukovala, tak jej blahoželám, lebo je to zase malý pokrok....
Preto hovorím: kým žena nie je PEVNE rozhodnutá o svojej nevine, o svojej túžbe, žiť NORMÁLNY život, dať deťom pokoj a lásku a kým si nepovie, že ja to zvládnem aj keď budem o suchom chlebe, v jedných nohaviciach, aj keď sa mi bude vyhrážať hocičím - nedám sa rozhádzať od nejakého šmejda, čo si nezaslúži ani chodiť po tejto zemi... kým nemá v srdci a v hlave toto rozhodnutie, je zbytočné sa púšťať do boja, lebo to bude ďalšie týranie na ďalšie roky a doplatia deti.
NIKTO nevyrieši túto situáciu za teba. Budeš bojovať sama a na to potrebuješ gule. Priatelia a rodina ti môžu poradiť, pomôcť finančne, s bývaním, ale NEZÁVISLOU sa musíš stať sama po tvrdej práci na sebe....Hlavne nezávislou psychicky...
DRŽÍM PALCE VŠETKÝM BABÁM!!!