jezkove oci, tetkabetka, ja som v strese uz len ked to citam. ty musis byt pod strasnym tlakom. toto zazivat...tak si to hlavne povedz, ze to nie je normalne a vsetky reakcie, ktore mas a veci, na ktore mas chut urobit, mas pravo, nie su ani dobre ani zle, su tvoje. milacik sa ta tiez nepyta, ci je v poriadku supozit s tvojim manzelom, ona je presvedcena, ze to v poriadku je.
ja by som jej nepisala nic, naco aj, ale ani by som si nesadala dozadu, ved preco by som to robila, v podstate je jedno, ci sedis vpredu alebo vzadu. pekne by som poposuvala sedadlo na svoju mieru, a nechala tam viac vlasov ako ona, do boku dala lesk na pery a opierku sedadla navonala svojim parfemom. nech sa milacik stresuje, preco mas byt v strese. ved ty uz vies na com si, tvoj muz ta podvadza, odist nechce, lebo nema na to financie, mas dceru, otca poruke, muz v dileme ci ty alebo milenka..svoju situaciu poznas, bud v klude. milacik netusi, ci mu moze verit, ci sa rozhodne pre nu, ona bude bojovat a sutazit o toho chujka...sorry, ze nadavam na tvojho zakoniteho, ale medzi nami, je to kus debila. zial, nie je jediny, a ty si v mojom okoli momentalne uz tretia, ktora toto v nejakej podobe zaziva...a vsetky tie baby maju deti a hypoteky a nejaky viac alebo menej fungujuci model rodiny, ale predsa len rodinu.....je to strasneee, tak aj preto sem chodim pomaly kazdy den kukat, jak sa to u vas vyvija. prekvapivo rovnako ako u nich. dufam, ze dobojujes do tvojho osobneho kludu, jednej kamoske sa to uz podarilo, ale po roku, takze asi to chce cas a volu vydrzat ten psychicky napor. ked nebudes vediet co mas spravit, daj si cas, urob rychlu anketu medzi kamosmi a dychaj a rozhodni sa po hodine dvoch, ci pisat nieco nejakej vypatlanej chudine alebo sa na to vykaslat.
ja za seba hlasujem ser na nu..ak to vycenzuruju tak preklad je kasli na nu, nic jej nepis.