Kde blb, tam nebezpecno!
I choose to be happy...
corky píše:ja celkom rozumiem čo sa stalo ... maš chlapa - týždnovkára. On sa asi nezmenil, len ty si si to neuvedomovala, aký je, kym chodil preč. On potrebuje rozlet, byť počas týždna slobodný, aby sa na víkend vrátil do rodinného hniezda. Vyhovuje mu vzťah na dialku, lebo ma pocit slobody. Ak ho "uväzníš" doma, začne robiť hlúposti, lebo ma z toho proste zly pocit, že ho niekto sleduje, kontroluje, že nemože robiť čo chce a byť sám... Ja mam takéhoto otca, cely život od 15 rokov robil v zahraničí na týždnovkách, turnusoch, prípadne aj ročných pobytoch a zvykol si na taký život, že je sám a len príde domov na víkend. Len 3 roky robil tak že bol každy den doma, aj to len kvoli chorobe, že musel držať prísnu dietu a to sa na týždnovke nedalo. Rodine by zniesol prvé-posledné, určite nemal nikdy iný vzťah a ani nechodí po krčmách, nefajčí, nepije. Teraz už je na dochodku, ale ešte stale pracuje a rad je mimo domu. Ked je doma, všeličo vymýšla, rozne roboty, chodí po dvore, prekladá veci z miesta na miesto, lebo sa nudí a "nevie" byť doma... a naši maju oddelene spálne ...
otázne je, či ty dokážeš toto akceptovať a takto fungovať ... ak ano, možeš mať najlepšieho víkendového manžela na svete ... ak nie, je lepšie ak ho necháš ísť vlastnou cestou, pre dobro jeho aj tvoje a detí
Kde blb, tam nebezpecno!
Šanca zaklope na dvere častejšie, ako si človek myslí, ale väčšinou nie je nikto doma.
sklamana píše:mysenka,keby mal problemy s orientaciou,to by som brala vsetkymi desiatimi,tazko sa mi raz bude detom vysvetlovat,ze tatinko od nas odisiel,lebo....lebo co?lebo stale po nom nieco chceli?ze chceli aby im napustil vanu na kupanie?aby im urobil caj
Kde blb, tam nebezpecno!
Mysenka píše:corky píše:ja celkom rozumiem čo sa stalo ... maš chlapa - týždnovkára. On sa asi nezmenil, len ty si si to neuvedomovala, aký je, kym chodil preč. On potrebuje rozlet, byť počas týždna slobodný, aby sa na víkend vrátil do rodinného hniezda. Vyhovuje mu vzťah na dialku, lebo ma pocit slobody. Ak ho "uväzníš" doma, začne robiť hlúposti, lebo ma z toho proste zly pocit, že ho niekto sleduje, kontroluje, že nemože robiť čo chce a byť sám... Ja mam takéhoto otca, cely život od 15 rokov robil v zahraničí na týždnovkách, turnusoch, prípadne aj ročných pobytoch a zvykol si na taký život, že je sám a len príde domov na víkend. Len 3 roky robil tak že bol každy den doma, aj to len kvoli chorobe, že musel držať prísnu dietu a to sa na týždnovke nedalo. Rodine by zniesol prvé-posledné, určite nemal nikdy iný vzťah a ani nechodí po krčmách, nefajčí, nepije. Teraz už je na dochodku, ale ešte stale pracuje a rad je mimo domu. Ked je doma, všeličo vymýšla, rozne roboty, chodí po dvore, prekladá veci z miesta na miesto, lebo sa nudí a "nevie" byť doma... a naši maju oddelene spálne ...
otázne je, či ty dokážeš toto akceptovať a takto fungovať ... ak ano, možeš mať najlepšieho víkendového manžela na svete ... ak nie, je lepšie ak ho necháš ísť vlastnou cestou, pre dobro jeho aj tvoje a detí
aha, tak uz je to po tvojom vysvetleni jasnejsie. Zaujimave. Ono, ked to clovek nezazije, nevie si ani predstavit, ze niekto moze takto chciet fungovat, ale kedze Ty mas osobnu skusenost priamo z domu, tak to vies aj lepsie sprostredkovat a mne je to teraz take zrejmejsie, ze co sa asi tak odohrava u zakladatelky. Ale aj tak mi to pripada dost od veci, ze niekto si zaklada rodinu ak ma potrebu rozletu. Rodina predsa nie je len vikendova zalezitost a nie je mozne ponechat jej chod zvysne dni len a len na tej zene. To je nefer. To sa potom "vychovava", ked nie som doma s deckami, len na vikendik prikvitnem a pohram sa. :?!?: No ja by som tak fungovat nevedela.
I choose to be happy...
Užívatelia prezerajúci si toto fórum: Žiadny registrovaný používateľ a 0 hostí.