Jej, k nam prist vykladať nechcete? (:Markíza píše: Potom sa len ponúkame, kto ju vyloží :lol:
Jej, k nam prist vykladať nechcete? (:Markíza píše: Potom sa len ponúkame, kto ju vyloží :lol:
Človek, ktorý načúva rozumu, je stratený: rozum zotročuje všetkých tých, ktorých myseľ nie je dosť silná, aby mu vládla. G. B. Shaw
GabikaB píše:no ja by som sa takto extremne nevyjadrovala na jeho adresu. lebo si nemyslim ze by bol problem v mycke, ako si Tinka spomynala, tak mycku ste planovali kupit, takze by mal poznat jej vyhody,akurat ze to ze to trva 2 - 3 hodiny mu moze prist dlho a moze mat pocit, ze mine vela vody... jednoducho pocit, lebo to nie je pravda.
No a problem je urcite niekde inde zakopany. takze Tinka ty sa nezaoberaj myckou na riad, ale skor hladaj dovod, preco je taky podrazdeny. ci kvoli praci, alebo kvoli niecomu inemu. Ale myckou to nebude :)
a urcite nikto nema pravo sa nejako vulgarne alebo nevhodne vyjadrovat o tvojom manzelovi. aj on ma svoje muchy ako kazdy, a mozno nereagoval spravne, ale ty to urcite zvladnes a zistis preco. Nie sme vsetci dokonaly. a najma ty mas s nim vztah a mas city voci nemu, takze viem si predstait ze sa ta to moze aj dotknut.
A prosim neber do uvahy narazky typu, ja mat takeho doma tak by som mu.... je to hlupost. lebo kazdy ma takeho akeho si vybral a nikto nevie ako by reagoval pri druhom - inom cloveku. ty si zariad ako ty uznas za vhodne. mysim ze par dobrych rad si dostala, realistickych.
Drzim palceky.
GabikaB píše:ja to len poznam od seba, ze niekdy som ja uz unavena a niektore reakcie beriem prilis prehnane... a potom ich komentujem tiez prehnane. takze podla seba sudim aj prispevok.. teda ze v hneve napisany nie vzdy vykresluje uuuplne realitu co sa stalo :)
t.j. nemuselo byt ani kricanie ale podrazdene nieco.. a tiez viem si predstavit to divadlo manzela :) no to tiez nie je vhodne ale by som sa ja asi na nom dobre zasmiala :) ze je teda dobry herec :)
hotovo.
Yesterday is history. Tomorrow is a mystery. Today is a gift, that's why it is called the present." E.Roosevelt
GabikaB píše:ivanita mas pravdu, iste zalezi aj od toho kolko to trva. no ja som vytrenovana :)
Len mne pride velmi necitlive hned niekomu zvozit manzela.... ten druhy ma voci tomu cloveku city a moze a si myslim ze aj je mu to neprijemne.
Kazdy si s danym problemom poradi ako vie, a myslim ze toto forum je super pomoc niekedy, na nakopnutie, a tak by to aj malo byt, ersp. ostat v takej rovine. neprejst cez istu liniu az urazania a ponizovania kohokolvek, najma pokial pozname len jednu stranu, a tiez pokial dotycnu osobu nepozname a ani neviem posudit na kolko su uvedene skutocnosti objektivne a realne.
mne pomohli niektore diskusie osobne, ale tiez aj niektore sa ma dotkli. takze vravim aj z osobnej skusenosti (a tiez mi to takto popisovali ine osoby ktore ziadali o radu s nieim osobnym.. alebo sa len vykricat...). Preto ja osobne si dam pozor ci niekomu tak skritizujem osobu jemu blizku, alebo skor navrhnem riesenie , iste mozem naznacit ze ten postoj nie je ok... ale asi ta osoba si to aj uvedomuje, len nevie ako z toho von.
Ale ako vravim je to len a len moj pohlad na vec. mozno sa mylim ;--) .
P.S.: tie plastikove taniere sa aj mne pacili ako napad :) a mozno ked sa nahnevam to aj raz pouzijem :vyplaz:
fensujistka, telo si otravujeme chemikaliami , to je jasne :) no a preto je lepsie pouzivat gely, ako tie kocky do mycky, oni sa rychlejsie a lepsie rozpustaju a taketo veci neostavaju na tanieri :)
Užívatelia prezerajúci si toto fórum: Žiadny registrovaný používateľ a 0 hostí.