mravcek píše:kohutiarova@redakcia píše:celkom ma to nezištne i zištne zaujíma: aký máte názor, pocity, skúsenosti z tejto inštitúcie... Či je to s ňou ozaj také zlé, ako sa to teraz hovorí. Nenájde sa ani tu aspoň 10 ľudí, ktorí sú s manželstvom spokojní?
Som rada, ze patrim k tym stastnym. Ja som v manzelstve naozaj spokojna a stastna. Podla mna je to aj o zodpovednosti uz pri samotnom vybere manzela/manzelky. Ked si niekto mysli ze sa partner po svadbe zmeni....., tak bude sklamany. Iba ked sa beru ludia ktori sa poznaju a vedia sa tolerovat a hlavne rozpravat tak to moze fungovat. Je uzasne ked mate vedla seba Cloveka,na ktoreho sa mozete spolahnut a ktory vas miluje presne taku aka ste.
Džusa píše:mravcek píše:kohutiarova@redakcia píše:celkom ma to nezištne i zištne zaujíma: aký máte názor, pocity, skúsenosti z tejto inštitúcie... Či je to s ňou ozaj také zlé, ako sa to teraz hovorí. Nenájde sa ani tu aspoň 10 ľudí, ktorí sú s manželstvom spokojní?
Som rada, ze patrim k tym stastnym. Ja som v manzelstve naozaj spokojna a stastna. Podla mna je to aj o zodpovednosti uz pri samotnom vybere manzela/manzelky. Ked si niekto mysli ze sa partner po svadbe zmeni....., tak bude sklamany. Iba ked sa beru ludia ktori sa poznaju a vedia sa tolerovat a hlavne rozpravat tak to moze fungovat. Je uzasne ked mate vedla seba Cloveka,na ktoreho sa mozete spolahnut a ktory vas miluje presne taku aka ste.
tiez som na tom podobne. na nasom manzelstve neustale pracujeme, stale je sa co ucit, na com pracovat. obaja sme rovnako nastaveni a do manzelstva sme sli zodpovedne a stym, ze sme pripraveni prezit iba v tomto jednom manzelstve. tato istota vsak nedava ani jednemu z nas pocit, ze nie je co na vztahu a kazdom z nas zlepsovat.
Happiness is not a state to arrive at, but a manner of traveling. ~Margaret Lee Runbeck
Kde blb, tam nebezpecno!
Užívatelia prezerajúci si toto fórum: Žiadny registrovaný používateľ a 0 hostí.