Maira píše:Ja sa ale čudujem dosť tomu postoju ostatných, že za všetko môže on. Faktom však je, že dnes sú žený také "výbojne" a tak idú po chlapoch, že si myslím, že väčšina nemá genetický fond na to, aby takýmto "útokom" odolala. To akože ona išla aj ku vám domov? Toto predsa normálna žena nerobí. Myslím ženy, že by sme nemali byť tak tolerantné k takýmto ženám, ktoré idú aj cez mrtvoly a je im jedno, či nejaké dieťa a iná žena pri tom trpí alebo nie. Nie je to ospravedlnenie muža, ale tiež sa mi nevidí zľahčovať len tak zámerné zvádzanie zadaného muža. Keby bola celospoločenská morálka k takýmto prehreškom prísnejšia, ja verím, že by takýchto prípadov bolo menej. Žiaľ, dnes už bude pomaly raritou nájsť rodinu, ktorá neprešla podobnou skúsenosťou resp. raritou, že muž si aj váži slova, ktoré dal. Rozvody sú skrátka v móde... :(
Luck is probability taken personally
burki píše:Slniecko,nie neda sa mi nikam odist.Nezijem na Slovensku a ja nemozem z roboty odist len tak.
Na buduci tyzden sa mam s nou stretnut,ale ona nevie ze ma stretnutie so mnou.Mam vela veci co jej chcem povedat,ale neviem ako z nej dostanem ci s nim spala alebo nie.Mozno som hlupa,ale je to pre mna dost dolezite.Lebo on tvrdi ze nie.A ak sa dohodli aj ona moze tvrdit ze nie.Neviete nejaky chytak ako by som ju nejakou otazkou chytila?Len preto ma to zaujima,ci aspon teraz povedal pravdu,alebo klame stale dokola.
Luck is probability taken personally
Užívatelia prezerajúci si toto fórum: Žiadny registrovaný používateľ a 0 hostí.