od burki »
No vcera sa mi nedalo napisat vsetko,lebo bol doma.
Mame jedno dieta,nezijeme na Slovensku.Ona s nami robila v rovnakej firme a vedela som od zaciatku ze po nom ide.
On ju mal vzdy len sa chuderu z nejakej dediny na vychode.
Ale na jar som bola ja na Slovensku a ona ku nam zacala chodit ked mala volno akoze na kavicky.Hned ako som sa to dozvedela,povedala som mu jasne ze si to neprajem a ta osoba mi vadi ako taka.Ma 24 rokov a ked sa dievca dostane z nejakych lazov do cudzieho sveta,viete si to predstavit.V nasej firme mala povest lahkej slecny,ktora nema problem vyspat sa s hocikym.Ved rano sa zoznamila cez internet s nejakym a vecer uz isla k nemu domov a stravila tam noc. :no:
Dala som si urobi vypisy hovorov,to boli denne sms,telefonovanie.Len co odisiel z domu uz jej volal,pokial nesiel spat.Ked som videla hovor o polnoci 30 minut...skoro som odpadla. :eeek:
Ona sa ho vraj spytala ci odide odo mna,on jej povedal ze nie.Hovoril jej o vsetkom o com sa len dalo a samozrejme ako som furia ziarliva. :no:
Pozvala som ju na kavu,ked som sa vratila z tej dovolenky,lebo som sa s nou chcela porozpravat,ale jemu povedala ze som jej napisla aby mu dala pokoj a nech si hlada frajera medzi nezadanymi muzmi.Ale ja som take nic nepisala.A on vlastne celu dou veril jej a nie mne.Pri tom ona mala este dalsieho "staleho"frajera,s ktorym vraj chodila.Ale mne to pride len akoze na zakrytie oci.A mala kamaratku ktorej telefonoval a sms skoro tiez denne a okrem toho ze sa stazoval na mna pytal informacie o tom,ako ona stoji s tym frajerom.Ked som zistila jej cislo,zavolala som jej a spytala sa kto ona je.A ked mi povedala ze jej kamaratka mala som tiez dost.A este mi mila slecna napise sms,ze co je na tom ak ma on kamaratky a ze sa mam ist dat liecit na psychiatriu,aj ked mi to uz nepomoze.Chapete to???Ja som ju v zivote nevidela. :no:
neviem co mam este napisat,lebo je toho tolko ze... :no:
Boli ma to strasne,chce sa mi zvracat len co otvorim oci a namiesto zaludku mam traslavu hrcu. :no: :no: :no:
Vraj som k nemu nebola mila a aka som mala byt ked som mu to povedala,ze viem ze sa nieco medzi nimi deje a on povedal ze mi sibe???? :no: :no: :no: Ze s nou??????????? :no: :no: :no: :no:
A nakoniec mi povedal ze ked som o tom vedela preco som s tym nic nerobila hned na zaciatku.Vraj preco som si aj tie vypisy dala urobit len teraz. :no: :no: :no:
Momentalne k nemu nic necitim,len odpor a nenavist a neviem ci sa to este zmeni.Uvazujem aj o tom,ze po skonceni skolskeho roku odidem nazad domov.Bez neho.Aj ked neviem sama co mam teraz robit.lebo tu mame zazemie,pracu.
A uz mu neverim. :no: :no: