pracujem
Effka píše:Jasne Monika ze jednobunkovec :) poznam velmi dobre: ...umy riad... ( az ho umyje) , utri riad. Veta umy a utri riad nefunguje.
pracujem
I choose to be happy...
pracujem
corky píše:ále vinca ... toto čo píšeš, je tak trochu ako kázeň z kancla
myslím, že hoci žena svojho manžela v podstate miluje, neznamená to, že bude obdivovať všetkom čo robí (teda v tomto prípade skor nerobí ) a že občas sa nemože posťažovať a takpovediac "vypustiť ventil". Niekto s kamoškami, niekto na fore ... (mimochodom, kedže tu väčšina z nas funguje anonymne, nikto nevie, kto a skrýva za nickom, nejde o žiadne verejné dehonestovanie ... však nenapísala jeho meno a adresu)
ved to je uplne normálne a bežné, že sa ženy posťažuju navzajom na manželov a zasa chlapi občas "ohovoria" ženy ... niekedy zo srandy, niekdy žial aj vážne. Skor ide o to, že si človek porovná, ako to chodí doma a ako v iných rodinách (a možno potom skonštatuje, že to doma nemá až také zlé :mrgreen: ).
PS: Ja by som rada vedela, kde bola manželská úcta, ked manžel povedal slagy, ktorá je navyše tehotná, na štedrý deň !!! , že nevie robiť nič poriadne.
PS2: mnohé ak si dobre čítala PRESNE FORMULUJEME, ako si tu pomoc predstavujeme, čo však ak to chlap aj tak neurobí??? Ja napríklad to väčšinou prejdem s úsmevom, zareagujem položartom, alebo začnem a volám manžela, nech sa pripojí a urobíme to potom spolu. Ale niekedy ma to aj vytočí ... tiež nie som dokonalá, večne chapajuca, duchaplne reagujúca, milá a úctivá manželka ... hlavne ked na mna niečo lezie, v robote stres, doma bordel, nič nestíham, deti pištia a manžel sa tvári, akoby sa nechumelilo :whist:
GabikaB píše:ale vies rozdiel je aj ten, ze chlap ak sa nahneva tak napriklad ide na sport, alebo na pivo, alebo proste za kamosmi.... tam vypusti aj tym ze zmeni prostredie, ze pride na ine myslienky... no ale zvycajne (nehovorim ze u vsetkych a vsade a vzdy, ale vacsinou) zena ostava s detmi doma ak je dusno a musi sa dalej postarat dorobit poriadit, a ostane doma sama s myslienkami a problemami v tej dusivej atmosfere a to este sa snazit nepreniest toto vsetko na deti, lebo muz sa isiel predsa vyventilovat.
Človek, ktorý načúva rozumu, je stratený: rozum zotročuje všetkých tých, ktorých myseľ nie je dosť silná, aby mu vládla. G. B. Shaw
Užívatelia prezerajúci si toto fórum: Žiadny registrovaný používateľ a 0 hostí.