maca p píše:mna napr. ten moj tieto vianoce prekvapil velmi pozitivne a zapisujem si to na cca 5 rokov do predu :lool: . kupil a spracoval kapra (prvy x v zivote), pravidelne okyslicoval vodu vo vani, uz som sa zlakla, ze ich bude aj resuscitovat, v pripade, ze by sa chceli vykotit skor ako mal on v plane. v case zabijania som musela opustit na 2 hodiny byt, lebo by som z toho dostala hisak, ze aky je babros, lebo to nerobi tak ako moj tata :lool: ... ked som sa vratila, dokonca mal aj dlazku vyglancovanu, ziadne supiny na stene, ziadne krvave striekance, no proste faaajn. no a ked som dosla domov, tak mi v kompe ukazal instruktazne videjka jednotlivych ukonov :)b .
vcera pokial som navarila, tak mal maleho, v case popoludnajsieho spanku zotieral podlahy, proste faajn. potom sa nam to dost skomplikovalo, maleho sme museli odviezt do nemocky no a ten nas tata tam s nim zostal ako doprovod. takze tieto vianoce vianocujeme osve hlavne, ze mame navarene - nema kto jest, upratane - nema kto rozhadzovat... darceky rozhadzane po izbe, nema sa s nimi kto hrat. ufff. uz aby boli doma ti moji chlapi
Ejha, a co sa stalo :( :( :( ?
Prjem malemu skore uzdravenie :4: :4: :4: