para píše:vitam sa v klube :)
on - v pondelok nadcha - urob mi pls coldrex acajik idem si lahnut je mi zlééééééééé
Ja v sobotu antibiotika, pluca mi ide roztrhat - samozrejme varim vyvar, plnene kura - kmitam cele doobeda v kuchyni
slak ma ide z toho trafit - inak je OK ale co sa choroby tyka niekedy je zadubeny az-az. Nabuduce ho oplujem ked bude chory. Fakt vypadnem s kamoskami von a basta :ZZ:
Ze oplujes :lool:
A co keby si tak zalahla a objednala pizzu? Alebo raz za cas aj maslovy chlieb moze byt na obed.
Ja som sa tak plasila, zvyknuta z domu ze mama hoc sa od horucky plazila tak navarene, napecene... a otec zjedol schovany za novinami, vstal od stola a isiel si polezat lebo "nanho nieco lezie". Moj muz si len na celo poklepal ked som s ATB vstavala ze idem varit. Varit sice nevie ale naucil ma ze netreba zo seba robit hrdinu za kazdu cenu. Mna zahnal do postele s cajom, detom rozdal rozky s jogurtom, urobil sackovu polievku a objednal pizzu alebo skocil niekam po obed "do krabicky" a bolo, svet nespadol.
A pomaly som sa naucila ze ked som napr. chora + chore deti + manzel na opacnom konci sveta, pomocna ruka akurat tak moja tak proste ideme tak ako sa da, na setriaci rezim. Spravim jedno velke letisko v obyvacke pred telkou, povolim DVD kludne nonstop aj pocitac s netom do postele (aj tak pri tom vacsinou zaspia a ja s nimi) a nevari sa, max. caj.