od linaa »
sashenka, mne uz v tej zavislej faze nepomohlo nic, len neostat sediet a stale nieco robit, co sa zda ako lahka vec, ale veci ako tv, divadelne predstavenie, jazda v autobuse znamenali okamzity impulz ku kojeniu..mama nie je v pohybe, mam sancu :lol: po case pochopil, ze mu unikam a cez den nema sancu. tak cakal na vecer, kym sa slo spat. zacala som teda rozpravat rozpravku, ktora nemala ziadnu pointu, ziadnu zapletku, proste nudaaaa a kazdy den tu istu, po dvoch tyzdnoch stacilo si lahnut a do niekolkych minut zaspali, takze ja som si k nim nemusela lihat a hladat si polohu, a nebola som nablizku. po mesiaci mlieko odislo, slavnostne som to oznamila a nic sa nestalo, nikto neskolaboval. po siestich rokoch som sa vyspala :yes: :)b ale inak ma to v podstate neobtazovalo, ja som sa nechcela vzdat kojenia rovnako ako deti..len uz toho bolo moc, maly mal 3,5roka, ked prestal.. inak tu "rozpravku" si pamatam: bol raz jeden les a ten bol smutny, bol zakliaty. cely sedy, nikto v nom nezil, ani vtacik letacik, ani stromceky, ani kvety, ani hriby. ani zvieratka. kazdy den si zelal, aby ho niekto vyslobodil, ale nikto ho nevyslobodil, lebo vsetci boli zakliati, siroko-daleko. v tom lese bola len jedna chalupka, ktora nebola zakliata a v nej zila ninka a matko, ale oni nevedeli, ze ostatni su zakliati, lebo boli mali a mysleli si, ze to tak ma byt. az po case tam nahodou zaletel motyl a oni sa cudovali, co to je. a tak isli do susedneho lesa, spytat sa, co to bolo. ale aj ten bol zakliaty..........dalej som to uz, nastastie, nemusela rozpravat (: