Eva75 píše:Lulu, presne to som si všimla aj ja v tých kúpeľoch - väčšina detí bola v kuse vnútri, išli von cca. na hodinku denne, inak sedeli pred telkou :roll: (neviem, ako je to v lete). My sme boli vonku strašne veľa, lebo sme sa chodili skoro každý deň lyžovať do okolitých stredísk (ten kopček v areáli ho rýchlo prestal baviť), keď potom povyliezali poobede aj iné deti, tak sme sa s nimi korčuľovali. Neviem, načo tam tie maminy chodia, ak sú vnútri. Vraj vonku by deti prechladli... Snáď ten vydýchaný, vykúrený, bacilmi naplnený vzduch dnu je lepší? :no: A čo sa týka detí, čo tam boli samé, tak tie sme videli vonku fakt len minimálne. Asi ani vychoškám sa nechcelo...
A teraz váham, či nepôjdeme na jar, aby sme boli vonku ešte dlhšie. Nám kúpele (v kombinácii s imunorom) rozhodne pomohli a prvýkrát ochorel až po 9 mesiacoch.
A ja este milujem, ked tam kopa tych rodicov fajci. Akoze zvaro v kutiku a vyklada ti, ako je to dieta chore a co vsetko uz museli podstupit a nechape, preco prave oni.... p:
My chodievame koncom leta (kvoli pelovej sezone) a vmutri fakt len spime. Chodievame do Stosu, ale vazne zvazujem na rok tu Lucivnu.