od katinka »
moji maju obaja znizenu imunitu a obaja su v skolke. a uz vidim vysledky. prvy rok starsieho bol des. vecne bol doma na 2-3 tyzdne a mladsi ochorel vzdy od neho. potom starsiemu imunologicka nasadila xyzal a mam pocit, ze mu pomahal aj proti chorobam. ked som flakala podavanie, zacal soplit, pokaslavat. hned ako som sa polepsila a davala ozaj pravidelne, vsetko sa dalo do normalu. minuly rok bol jeho druhy v skolke a dost dobre sa drzal, ochorel az v polovici oktobra. par krat chory bol a mladsi s nim, ale bolo to miernejsie. zacala som ich cielene otuzovat, bol snad jediny v skolke, kto nemal tielko od jesene do jari, ale len ked bolo okolo nuly a aj to len na von. pancusky az pod 5 stupnov. a myslim, ze aj to pomohlo. plus vela vela pohybu vonku aj za hnusneho pocasia. to som sa musela premahat aj ja, ale kedze mam hyperaktivneho manzela, nebolo pomoci. mladsiemu nasadila dok aerius a aj on bol menej chory. tento rok su v skolke obaja. minuly tyzden bol kriticky, v triedach bolo po pat deti. chalani sa drzia. jeden den bol luky zachripnuty, stacili cajiky. teraz zacali pokasliavat, ale nie kaslat, nasadila som homeopatika a zda sa, ze sa to zlepsilo.
takze si myslim, ze sa im ta imunita naozaj prekonanim tych infektov zlepsila. a pritom obaja maju stale vysledky na znizenu imunitu. takze klopem klopem aby som to nezakrikla.
skus sa toho tak nedesit rok dopredu a uvidis, co bude. vela je aj o psychike.