miriammiriam píše:Ahoj, jednoznacne nedoporucujeme IKEA, kvalita mizerna, ziadne seriozne hranovanie, vymeranie, kvalita materialov. Decodom maju nasi znamy, druhy rok im nedokoncili nedostatky na kuchyni a chybajuci sokel, ceny premrstene, zname ako predrazene studio. Velmi doporucujem studio camynam.sk skvely pristup a profesionalita, vyborne ceny za spickovu kvalitu a a prevedenie, montaz na jednotku, vyznaju sa, dodrzuju terminy. Napr sa objavili aj na hodnoteni na jednej webke http://www.clevi.com/main.php?pg=find&s ... %BEadaj%A0. Maju predajnu na Sancovej robia od graf.navrhu po tu montaz,strasne vela materialov v ponuke aj doplnkov, spotrebicov... skus.
aka nenapadna reklama :shock:
bez zhadzovania konkurencie by to neslo?
Ja mam napr.opacnu skusenost: uz sedem rokov mame Decodom, uplne obycajny akciovy blok 2,4m, poskladali sme si ho s muzom za 1 vecer, zatial uplna spokojnost.
Do noveho bytu sme kupili Ikeu, zatial ju neuzivame, ale pred kupou som si presla milion diskusii a skusenosti boli z drvivej vacsiny pozitivne. Jasne,nie je to linka na mieru, takze sa nam po oboch stranach zvysilo po 3cm, ale celkovemu dojmu to vobec neprekaza - aspon nam nie. Cena oproti najlacnejsiemu navrhu kuch.studia bola polovicna.
Vsetko sme si navrhli sami, ale mala som z toho potesenie, urcite su ludia,pre ktorych je vyhodnejsie to niekomu zadat a nestarat sa, ale ja som sa vyzivala v kresleni a vymyslani a podstatna bola aj cena. Niektore kuch.studia ma nepresvedcili, ze su lepsi ako Ikea a tie, co presvedcili, boli nad nase moznosti a vlastne nejaky superluxus ani nepotrebujeme.