od Monikam »
Andrea,
nasa dcerka mala zapal obliciek, ked mala 18 mesiacov. V podstate nemala vonkajsie priznaky zapalu. Bola cula, nic ju nebolelo ...Vybrala najskor jedny antibiotika, potom sa jej to po par dnoch vratilo a hospitalizovali nas, s CRP 220. V nemocnici vme boli tyzden. Nasadili jej Ciphin. 3 dni po jeho dobrati dostala opat horucky a mala velmi zle vysledky mocu. V nemocnici som videla, ze lekari tak triafaju, co by asi mohlo zabrat a v podstate aj tak nevedia, co sa vlastne deje. Robili jej RTG vysetrenie, ci nema v oblickach reflux. To vyslo negativne.
Ked dostala opat tie horucky ... tak som to sekla a povedala som si, ze tudy cesta nevede. Nasadili sme dcerke koloidne striebro. Moc bol negativny v priebehu 2 dni.
Priebezne sme kontrolovali moc, ked jej vyskocila teplota, okamzite sme kontrolovali moc a ak bol zly, opat sme nasadili striebro. Zapal sa vratil este asi tri krat. Davam jej pozor na stravu, aby sme neprekyslovali organizmus, vela strukovin, riasy, zelene potreviny, bylinkove caje ... Absolvovali sme niekolko alternativnych vysetreni, dcerku sme odcervili, upozornili nas, ze mame udrziavat ciste dychacky, takze striekame do nosa bylinky (praslicku a anyz), ak je infekt v nose silnejsi tak striebro. Moc mame dlhodobo negativny, ziadne problemy.
Dozvedela som sa, ze v podstate sa snazi jej telicko zbavit skodlivin, s oblickami ako takymi problem nema.
Na cystografiu sme nesli, lebo myslim, ze fakt nie je dovod, aby sme nechavali malu uspat a davat jej kontrastnu radioaktivnu latku do tela a nasledne ju budeme toho zbavovat.
Myslim, ze sucastou celej tej liecby bolo aj zbrzdenie zivotneho stylu, hlavne ukludnenie maminy :ashamed: V tom case som toho mala fakt vela. Tak som preorganizovala svoje povinnosti , ukludnila dieta a vsetko sa otocilo k lepsiemu.
Zaroven sa u nas potvrdilo, ze choroby maminy sa prejavuju na dievcatkach a prisla som na to, ze moje oblicky su tiez pod tazkou palbou. Tak som dala do pucu aj seba :lool:
Celej rodine varim bylinkove cajiky, tie ladvinove takmer permanentne, protizapalove, roibos, zelene...
Je mi jasne, ze toto je pristup z opacneho konca, ale nam funguje :D