Lulu: joj, skoda ze ste si tak vytpeli :cry: Inak ja mam na framykoin tazke srdce, podla mna po nom rany lubia "mokvat", mohla si skusit radsej bactroban...
Luci, kraaaaaaaaaaaaaaaaaasne fotose z dovci :D
Mon* píše:Lulu: joj, skoda ze ste si tak vytpeli :cry: Inak ja mam na framykoin tazke srdce, podla mna po nom rany lubia "mokvat", mohla si skusit radsej bactroban...
Luci, kraaaaaaaaaaaaaaaaaasne fotose z dovci :D
:-)
Mon* píše:Chcela by som sa opytat, kolko sa plati v dnesnej dobe za skolky? Nemam nejako predstavu... :oops:
GabKoKe píše:Jooooj Lulu, neblazni. Ved si to nemohla vediet a chcela si len dobre. Inak ma napadlo presne co tu uz bolo napisane, ci to nemoze byt nejaka alergia. Ja ked som bola dieta tak mi dali prepichnut usi a jedno sa mi zapalilo, nemohla som don vobec zlato, tak nausnice von a dierky zarastli. Potom ked som mala cca 6 rokov znova mi dali prepichnut a hnisalo a zapalilo sa druhe, co som don nemohla striebro. Tak zas nausky von a dierky zarastli. A ked som mala asi 18 tak som si dala prestrelit a teraz uz mozem aj bizuterku. No a nakoniec mam v kazdom uchu po 2 nausky... A tiez si ma furt mylili s chalanom a co? Som tu.... :lol:
Ved Viki je naaaaadhernaaaaa, ci uz s nauskami alebo bez nich. Fakt, uzasna babika...
Mon* píše:Chcela by som sa opytat, kolko sa plati v dnesnej dobe za skolky? Nemam nejako predstavu... :oops:
Užívatelia prezerajúci si toto fórum: Žiadny registrovaný používateľ a 0 hostí.