Stránka 2 z 2

Re: Jedla, ktore sa dobre mrazia (a rozmrazuju)

OdoslaťOdoslané:
od kosianovanin
Všetko čo dáš čerstvé do mrazničky a potom to vyberieš tak to aj chutí dobré. Aj keď pečivo dáš čerstvé do mrazničky a potom to necháš prírodzene rozmraziť tak to chutí ako keby si to v ten deň kupovala. Napríklad ja aj kapustnicu zaváram a to už máš bez roboty

Re: Jedla, ktore sa dobre mrazia (a rozmrazuju)

OdoslaťOdoslané:
od eviatkoo
@autumn11 ako rožky to dávam aj ja do mraziaku ale hotové jedlá ako je segedínsky guláš a podobne to sa bojím dať do mraziaku. Nestane sa, že po rozmrazení nebude mať inšiu horšiu chuť?

Re: Jedla, ktore sa dobre mrazia (a rozmrazuju)

OdoslaťOdoslané:
od veronickavejuska
@eviatkoo toho sa nemusíš báť. Ja vždy dávam jedlá ako sú segedín alebo kapustnica do mraziaku. Aj čo sa týka ohľadom salám, tak zvyknbem viac suchej salámy kúpiť a dať polku do mraziaku.

Re: Jedla, ktore sa dobre mrazia (a rozmrazuju)

OdoslaťOdoslané:
od riammami
Aj chlieb, aj rožky, aj pirohy, aj guláš som už mala v mraziaku a všetko v pohode, aspoň teda podľa slov môjho drahého, ja to furt cítim, že to bolo zmrazené :/