miriamac píše:Ja som používala plienky z Lidla aj pri prvom synovi aj pri dcere sa mi osvedčili tiež používam menšie balenia lebo po Toujours a fialových tesco plienkach sa mi obe deti vyhádzali na riťke. Mám odskúšané plienky z DM tie sú tiež dobré Huggies Pampers ale používame obyčajné z Lidla a striedam ich z plienkami z DM.
Čo dieťa to iná skúsenosť :yes:
Ahojte, my sme kupili prvykrat Toujours plienky z Lidla pred dvomi tyzdnami, doteraz sme pouzivali Tesco plienky (sice uz len na noc, lebo mala sa cez den pekne vycika sama, ale v noci sa este na cikanie nepreberie). Problem je, ze minuly tyzden sa nam mala poriadne vyhadzala na ritke, okolo susurky a takisto na jednom boku. Doktorka na to povedala, ze je to cista alergicka reakcia na nieco a dala nam rozne pripravky do kupela a takisto na potieranie, plus Zodac kvapky proti alergii. Ja som ale stale nemohla prist na to, z coho by to mohla mala mat, kedze som nezmenila prasok ani avivaz, nepapala nic nezvycajne a takisto nove veci, ktore som jej kupila neprisli s pokozkou do kontaktu bez vyprania. Az dnes mi ale napadlo, ci to nie je nahodou z tych plienok. Uvidime, manzel prinesie domov Tesco plienky a vyskusame na noc dat tu, ci sa to nahodou nezacne hojit. Na tom boku sa jej to totiz pomalicky upokojuje, ale ta ritka a susura je stale vyhadzana a velmi to malu svrbi.
Dufam, ze prideme na pricinu. Ak to ale bude z plienok, tak nic moc...mam totiz kupene aj jedno balenie tych najmensich, lebo v aprili cakame druhe babo, tak ako pomaly chystame vecicky, spolu s plienkami pre malu sme kupili uz aj plienky pre drobceka... p: