Domcaria ahoj A vy mate aku? Som ju tu nikde nenasla, fotku si sem este nepridavala alebo som ju tu len nenasla?? My sme u nich taktiez kupovali sedacku minuly rok v maji:-) Neuveris, ale este stale sa z nej vytesujem ako male dieta :-D :-D :-D :-D
klarissa a ja, aby som nemusela nikoho platit za tepovanie sedacky, som si zaobstarala kozenu a mam pokoj. tu raz do tyzdna len utriem od prachu a raz za mesiac osetrim pripravkom na to urcenym a mam svaty pokoj!
@zahriana A už máš dlho koženú sedačku? Nemala si problém s tým, že by si sa teraz v lete nejako extra na ňu lepila?? O mesiac chcem taktiež ísť popozerať nejaké sedačky, keďže potrebujeme novú a v poslednej dobe sa mi tiež páčia iba kožené, len neviem, či s týmto nebude problém, keď tak viacerí hovoria. Ako by si to ty ohodnotila??
luciy nenasla si ju tu preto, lebo som ju sem nepridavala...a prepac ale ju sem ani nechcem davat, nerada takto zverejnujem sukromne veci a svoj nabytok...ak by si velmi chcela, tak ti ju sukromne mozem poslat, to som ochotna...verim ti to, lebo aj u mna to tak je:-)...proste z takej krasy sa neda netesit!
Domcaria Aha, tak uz mi to je jasne, preco som ju nevedela najst:-) Neviem preco som si myslela, ze si ju sem pridavala, no asi som si ta s niekym inym poplietla, kedze si pisem z dost vela ludmi. Ak ti to nevadi sukromne mi poslat, tak budem len rada:-) Nechces aby po tebe ludia opakovali, co? :-D:-D
baby bola by som rada, keby ste mi poradili nie len predajnu na sedacky, ale taku predajnu v ktorej maju ku sedackam aj konferencny stolik a taburetky. v obyvacke to tak mame aj teraz, lenze ta sedacka je uz snad storocna a preto ju potrebujem vyhodit a nahradit novou. kde mi odporucate ist pozriet? som ochotna pobehat aj cele Slovensko :-D:-D
luciy tak potom to bude asi tak, ze si si ma zmylila s niekym:-)...idem ti ju poslat do spravy:-)...presne si to uhadla, to nechcem!..chcem mat jedina taku sedacku, lebo je vynimocna!;-)
jolanitha takych predajni po Slovensku je dost vela. treba si pozriet na internete, ktore mas najblizsie a tam sa treba vybrat. ja ako rodena Prievidzanka by som ti poradila predajnu nasedacky. v nej ponukaju rozne sedacie supravy a taktiez k nim konferencne stoliky a taburetky. oni maju v ponuke aj postele ale tie si tu nespominala ale tie ostatne veci tiez nebudes mat problem u nich zohnat. ak to teda nemas moc daleko:-)
jancitka hned na zaciatok sa ti chcem podakovat, ze si mi napisala. ja byvam v Bratislave ale tu su tieto veci velmi predrazene a preto som si povedala, ze radsej obetujem peniaze na naftu a pojdem aj do inych mest pokukat. Prievidzu mam sice nejakych 200km ale keby som tam lacnejsie kupila, tak by sa mi to aj oplatilo. kolko u nich stoja sedacky, stoliky a taburetky? vies mi priblizne ceny napisat?
jolanitha tvoje rozhodnutie sa mi paci, no necakaj, ze u nich kupis kvalitnu kozenu sedacku za 1 000€. u nich sa ceny tiez pohybuju okolo tych 2 500€ a vyssie. ale tak to sa bavime o celokozennych sedackach!