od lulina »
Ja tiež veľma rada robievam tiramisu a väčšinou ho spráskam celé sama... :) Mám viacej receptov, ale už ich tu bolo spomenutých dosť, takže načo ďalší. Len sa chcem popýtať: robievam ho z mascarpone, len všade píšu, že sa môže nahradiť j iným smotanovým syrom, napr. lučinou. Tak som to v rámci šetrenia vyskúšala, ale s tou lučinou mi to vôbec nechutilo, pripadalo mi to akési kyslé. A tak som sa vrátila k mascarpone, aj keď je dobre drahé. Aké máte skúsenosti s inými smotanovými syrmi?
Ja tiež veľma rada robievam tiramisu a väčšinou ho spráskam celé sama... :) Mám viacej receptov, ale už ich tu bolo spomenutých dosť, takže načo ďalší. Len sa chcem popýtať: robievam ho z mascarpone, len všade píšu, že sa môže nahradiť j iným smotanovým syrom, napr. lučinou. Tak som to v rámci šetrenia vyskúšala, ale s tou lučinou mi to vôbec nechutilo, pripadalo mi to akési kyslé. A tak som sa vrátila k mascarpone, aj keď je dobre drahé. Aké máte skúsenosti s inými smotanovými syrmi?