PS: nechcela som, ale musim, ta ucitelka ma dost vytocila

vydrzat!

Vy sa mi smejete, že som iná... Ja sa smejem vám, že ste všetci rovnakí! :P
maminnka napísal/a:nas syn nosi tielko, ale pancuchy mu obliekam, az ked je cely den pod nulou. V skolke ma v skrinke pancuchy, ak by nahodou isli von a mrzlo. Inak nosi celu jesen a jar len podkolienky. Zimnu bundu, capicu, sal: toto vsetko obliekam az ked je ozaj cele dni mrzne. Inak nie. ved na co mame prechodnu obuv, ciapky, bundy?
Vy sa mi smejete, že som iná... Ja sa smejem vám, že ste všetci rovnakí! :P
) Ale v škôlke sa kúri a tak dosť protestujú proti presívaným gatiam, tak väčšinou krpaňa nosí tenké pančušky + nohavice (tie v škôlke zameníme za sukničku).
. Takže tiež len šušťajdu a vestu, prechodné čapice, tenisky. Akurát, ke´d sme boli cez víkend na celodenných pretekoch, tak si vypýtali aj tenké rukavičky ( veľmi rýchlo boli mokré od rozmočeného snehu). Ale tiež som už videla detičky v zimných bundách, šáloch a rukaviciach. Tiež som zvedavá, čo budú nosiť, ke´d bude mrznúť?
... malej zima nebola, tielko jej nedavam preto, lebo neznasa teplo v interieri, a mat tielko a tricko s dlhym by bolo pre nu neprijemne, to nahradzam tym, ze na von ma dlhsiu bundu, bud ako lahku zimnu alebo teplejsiu prechodnu ju mozem pomenovat, nic prehnanenikdy nebude konec
Iris napísal/a:....a inac kirkusa, ked sa uz musia davat pancuchy pod nohavice...
Subham astu sarvadžagatam.

nikdy nebude konec
lula napísal/a: ale je pravda, ze subjektivne moze mat niekto pocit, ze mu je vacsia zima pri tomto prechode z 25 do 5, nez z 5 do -5.
Subham astu sarvadžagatam.

Nevidíme veci také, aké sú, ale také, akí sme my.

10300g/81cm

Kirkuša napísal/a:Iris napísal/a:....a inac kirkusa, ked sa uz musia davat pancuchy pod nohavice...
Ale ja som do tejto temy este neprispievala![]()
bajaja napísal/a:vestu bez rukavov jej nemozem obliect ani nahodou...hned ma ruky ladove a fialove od zimy

Až ti bude v životě nejhůř, otoč se ke slunci a všechny stíny padnou za tebe
Iris napísal/a:no dik, takze nie so exot co trapi vlastne dieta... asi ma to vytocilo preto, ze sa tie veci zo strany skolky nejako hromadia
![]()
... malej zima nebola, tielko jej nedavam preto, lebo neznasa teplo v interieri, a mat tielko a tricko s dlhym by bolo pre nu neprijemne, to nahradzam tym, ze na von ma dlhsiu bundu, bud ako lahku zimnu alebo teplejsiu prechodnu ju mozem pomenovat, nic prehnane
a inac kirkusa, ked sa uz musia davat pancuchy pod nohavice, tak ja ich malej v skolke vyzleciem a na pancusky dam suknicku, takto funguje celu zimu, je mi uprimne luto deti, co su cely den v skolke v pancuchach a teplakoch a vidim ich vela a v triede je pritom velmi teplo
Do not let what you cannot do interfere with what you can do.
Do not let what you cannot do interfere with what you can do.
Tak sme sa dockali :)

Užívatelia prezerajúci si toto fórum: Žiadny registrovaný používateľ a 7 hostí.