Dobré recepty na prírodne kuracie?

Varenie nemusí byť všedné. Najmä ak máme odvahu skúšať občas niečo nové. Čo chutí u Vás?
vybrali.sme.sk linkuj.cz facebook linkedin google live jaggcz addthis

Re: Dobré recepty na prírodne kuracie?

Odoslaťod mmonika »

baby a nikto z Vas nerobi tak, ze rovno da kuracinu varit bez opekania na oleji , ono maso uzavrie pory a nevyschne potom ,nevytecie z neho stava
mmonika

pracujem

expert
 
Príspevky: 15117
Mood: Cool

Pozvania odoslané: 0
Registrovaní priatelia: 0

Re: Dobré recepty na prírodne kuracie?Re: Dobré recepty na p

Odoslaťod Margo »

Miss píše:
konecna píše:Masko jemne naklepem , poopekam nasucho na panvici , potom pridam trochu oleja a cibulu, sol. Necham kratko podusit, popripade podlejem vodou, pridam drveny (mlety)kmin a petrzlenovu vnatku (aku mas rada) a nakoniec maslo.
Svokra robi variantu: masko (sem tam ho natrie aj cesnakom, nemusi byt - detom to nechuti) obali v muke s korenim, ktore mas rada, prudko opecie na oleji. Potom na druhej panvici orestuje cibulku (prip. cesnak), prida opecene masko a podleje vodou, vyvarom a prida nove korenie, ked masko zmakne prida masielko (niekedy zdibec pretlaku).


dik :wink: baby a nikto z Vas nerobi tak, ze rovno da kuracinu varit bez opekania na oleji? alebo peciete niekedy aj na masle?


Miss, nemozes maso, ktore robis na minutku, varit. Ak ma byt stavnate, zakladna finta je sprudka opiect, aby sa stava udrzala vnutri. Ak to budes varit, vsetky chute sa ti vyvaria do polievky.
Margo
expert
 
Príspevky: 6358

Pozvania odoslané: 0
Registrovaní priatelia: 0

Re: Dobré recepty na prírodne kuracie?

Odoslaťod konecna »

No niekedy, ked sa da skrob na masko ako ked sa robi cina tak je take jemnucke
konecna

....už...už chceme bývať v našom dome

expert
 
Príspevky: 1463
Mood: Cool

Pozvania odoslané: 0
Registrovaní priatelia: 0

Re: Dobré recepty na prírodne kuracie?

Odoslaťod shannon »

Miss, ak sa branis oleju koli tvojmu chudnutiu, tak ti odporucam repkovy olej a vynechaj to maslo. Clovek predsa potrebuje trochu tukov, len musia byt aj zdrave.
Ak chces mäso varit vo vode, musis ho davat do vriacej vody, aby sa uzatvorili pory a ostalo vnutri stavnate. A ten kecup tiez nie je bohvieko dietny, obsahuje totiz vela cukru, skus namiesto neho prirodny paradajkovy pretlak bez cukru :wink:
shannon
pokročilý
 
Príspevky: 623

Pozvania odoslané: 0
Registrovaní priatelia: 0

Predchádzajúca

vybrali.sme.sk linkuj.cz facebook linkedin google live jaggcz addthis

Naspäť na Recepty

Kto je prítomný

Užívatelia prezerajúci si toto fórum: Žiadny registrovaný používateľ a 0 hostí.

cron